Navštíveno 16508x

Ahoj narazil sem na netu na toto
[ Link ] a celkem by mě zajímala funkčnost...nechci si to koupit ptž se mi to zdá jako zbytečná atrapa ale jen pro zajímavost...zkoušel to někdo použít? má to i jiné využití než jako těžítko za tisíc korun?
Zkus hledat, nejsi první koumák, co to našel :o)
Jako těžítko to může být fajn ;)
jeste k tomu kup magnety na benzinovy hadice

21.10.2012, 12:28 |
Jozzo dej dva za sebe a máš to jako slabší turbo ;)
to ruffrider, jozzo : vy stím máte nějakou zkušenost? joozo ty zkoušel si dvě vrtule za sebou? má to nějakej efekt?

21.10.2012, 12:43 |
hanx Ten oficiální popis na tom obrázku je taky perla všech perel :D MAZAD, MISUBISHI :D:D
"když se trochu liší velikost, oblepte to několiikrát dokola páskou" aneb profi instalace :D

21.10.2012, 12:44 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-10-21 12:46:02
Teoreticky by se z tech vrtuli dalo udelat cele sani. nasklad je za sebe, jen narezat nejake prechodky. kdyby jich bylo treba 20 za sebou tak typuju ze by by se nechytalo ani turbo velky jak hlava. Taky bych pouvazoval ze bych je misto na 12V zapojil treba na 18V. tocily by se rychleji, cimz by vytvorily znacny pretlak. Navic jsou male, tzn ze by to tahlo vodspoda a ne jako velky turbo az nekde v debilnich 4000-5000 ot/m. Proste jako benzinovy tdi. Myslim ze vrtuli neni nikdy dost!

21.10.2012, 12:47 |
Tendr Jediný co by to mohlo udělat je zkurvit motor až se to rozletí...
to proffesor_w : ale to není napájený 12ti volatama...není to vůbec na elektriku....roztáčí to pouze podtlak sání motoru ;)taky bych se bál odlétavajících lopatek do sání - takový pěkný kur...ko ;)
Hm, ja se do linku nepodival, myslel jsem ze jsou to elektricky brutality. tohle by mohla vyresit vakuova pumpa, kdybych jich dal nekolik za sebe a pred ne zapojil do sani vakuovku, to by byl fofr!
na snizeni znecisteni v ovzdusi sere pes, ale lehci ovladani plynoveho pedalu me dostalo :-)
darkbug: Dobré video, pobavilo :) twincharged.
me tipek presvedcoval, ze si udelal chlazeni benzinu jako v F1 a ze je to fakt poznat... ted tam da jeste tuhle PC-tubinu, virive lopatky, magnety, tablety do nadrze, na zadni sklo GAME OVER a tim nam to definitivne nanda :-/ zivot dokaze byt krutej :-)
Nestačil by do sání větráček z PC zdroje ??? :-)) Dělají se na 12V ... :-))))
To se ještě najde nějaký osel, co věří na pohádky? :-)) Ten popis mluví za vysokou profesionalitu :-)