Navštíveno 10854x

05.12.2012, 12:38 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-12-05 12:40:00
Škoda positive,nemáte někdo nějaký info o těchhle světlech? Je mi jasný,že se zkouší ledacos,ale tohle mě fakt zaujalo.. :-)

podle všeho nejspíš H? + SMD Led modul či co? :-)
Info nemám, ale černý světla jedou od půlky sezóny ;)
Tuner#2: já je právě registruju,jenom jsem vždycky zapomněl to sem pro zajímavost hodit,páč víc hlav-víc ventilů :-)
A kdybys to sem dal cca v době kdy se to tam začalo dávat, tak jsem Ti to zjistil někde na závodech :D
mr.brain: nj .... skleróza :-) (takhle už tři dny třeba kupuju domů rejži..přijdu domů,vyložím nákup a.... dop **@!# rejže!!

05.12.2012, 23:30 |
Pluto Světla z edice MonteCarlo...
Pluto: Monte Carlo má světla zcela jiné co jsem zatím viděl ;)

06.12.2012, 10:06 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-12-06 10:13:56
právě že s Montem to má společnou snad jen barvu vnitřku..a dle mýho tahle varianta bude svítit o dost líp,než ty projektorový bludičky.. :-) pro srovnání přikládám první,co jsem našel..

07.12.2012, 08:00 |
Etien (M)
jj... toto je MC... a to i zcela aktualni...

09.12.2012, 21:27 |
Pluto A, tak to jsem nepostřehl. Tak je maj jiný i jako u FI WRC. Tam byly od základu taky překopaný oproti originálu...
je to toto akurat ze tuto je sosovka a to wrc ma parabolu

11.12.2012, 13:07 |
zipp kovvalsky: no nevím, moc podobný mi to nepřijde
jako zipp..
,povedl se mi další JPG úlovek,ale vím pořád stejně (nic) :-)

Když vidím ten carbon vnitřek, tak ty dvě světla budou stát asi tak jako civilní Fábka v základu :-D

11.12.2012, 16:57 |
zipp T2: to bude jen 3M fólie ;-)
to Pluto: Ahoj prosímtě můžu ze zeptat jakou barvou si stříkal ty rámečky světel?Jestli akrylem, synťákem, nebo nitro? Bojím se aby se barva neoloupala - samozřejmě odstranění pokovení (obroušení, chemie) je jasné ;)Díky za odpověď a chválím fabii!!!! Rád sleduji co je u tebe nového a jak auto pořád "roste" .

23.12.2012, 13:41 |
Pluto Je to lakované jen sprejem, lesklým. Chrom jsem pod vodou obrousil až na plast a pak nastříkal... Drží to v pohodě...
a na jaké bázy je sprej?akryl, syntetika ??????
moc to prozivas, protoze hur, nez ten chrom, uz to ani drzet nemuze.
navic mam strach, ze v marketu se te pri zadosti o klarlack na zadnou bazi stejne ptat nebudou :-)
to .mycTD : nenakupuju v marketu a nic neprožívám!! je se ptám co použil pluto ptž nemám dobrou zkušenost např. s akrylem ve spreji (slejzá) tak chci znát názor ostatních!!! asi si mě dost špatně odhadl ptž nejsem ten z panelákových tunerů co dělají věco na oko a bastlý auta po parkovištích!!!!
kdybys to neprozival, tak koupis ten akryl v marketu. btw jak jinak chces lakovat kus plastu, nez 'na oko'?