Navštíveno 12590x

01.01.2013, 18:44 |
ronny zdravim panove,mel nekdo moznost toto uz vyzkouset?
[ Link ] [ Link ] je toho vic a ne jen na aukru,ne ze bych to chtel kupovat ale jen me zajima jesi to vubec k necemu je.nebo to ma efekt jak kocovka o prumeru 100mm a vic :D diky
tak schválně kdo první :)
místo tohodle tam stačí dát rezistor, kámoš s tim teď laboroval a výsledek hodně pěknej
:-) digitální, a né analogové :-D Bože, kde jsou ty časy, kdy jsem do těchle krabiček stavil štěnice a blikátka. Super je i ta poslední fotka, jak tam v Malování narouboval na tu halu logo DS :-D

01.01.2013, 19:01 |
ronny jj takze vyrobni cena 50,- tedy neco jako odpor na cidla
to myslim mel udelane bratranec na GIII

02.01.2013, 19:29 |
Komba ABCtuning se může jít zahrabat:D ... mě poser že si stimhle dá někdo takovou práci dát to na trh.Ono je vlastně dost pakoušů,kdo to koupí,vždyť to odstraňuje turbo díru né:D

02.01.2013, 21:28 |
ronny jako verim tomu ze to muze koupit i dost lidi
že ty lidi sou tak blbý a chtěj si nutně kurvit motor a ještě za to platit ...... v dnešní době mi to nejde do hlavy ..... kdysi to pro někoho mohlo bejt kouzlo když to nějakej kokot vymyslel ale dneska snad už i největší idiot musí vědět o co de ne ?
:-))) POZOR: U mě nic nerYskujete.....
Vůbec tady tomu nerozumíte...mrkněte k němu na komentáře, všichni jsou spokojený a jak prej jim to pěkně funguje :))) Prej nárůst výkonu 25-50hp, bože :)

05.01.2013, 16:44 |
gizmi a ja myslel, ze to bude tema o velkem baleni bramborovych lupinku :(

23.03.2013, 17:34 |
milfa Místo takovýchle blbostí si dej radši pořádně do pucu motor. Začni olejem, bez tak tam liješ to nejlevnější, pak zkontroluj filtry atd. Každej chce zvyšovat výkon a navíc nesmyslama a motor má v bordelu :-(