Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Rada tónování skel

o Navštíveno 9255x o
o 28.01.2013, 12:46 | air-art | Upraveno: 2013-01-28 12:47:08
Zdravím všechny, nějak jsem se dal do tónování skel na svém autě,bohužel zadní okno mě nejde pořád vytvarovat:-( .prosím o radu jakou teplotou mám nahřívat folii ,páč se mi zdá že ztrácí při větším nahřátí svoji paměť . Předem díky za odpovědi ...

o 28.01.2013, 17:50 | Komba
Jestli se ti kroutí,tak to nahříváš už moc.Teplotu ti já zrovna neporadim,ale takovou,aby se před pistolí dala udržet ruka a chce to určitou vzdálenost,samozřejmě taky podle tý teploty.Potrom záleží jestli jsi dobře vytlačil vodu a zda je dostatečně kvalitní a má vůbec nějaký lepidlo:) ... jinak si myslim,že to musí jít.
o 28.01.2013, 18:01 | air-art
tak ono stačí jar s vodou ne ?
o 29.01.2013, 21:34 | Komba
no jasný nebo i čistič na okna.Musí to být něco co dobře uschne.toho jaru spíš míň.
o 30.01.2013, 16:14 | air-art
doufám že se bavíme o tvarování folie ne o aplikaci ...
o 30.01.2013, 21:48 | Komba
chápu to tak,že ti nechce chytat na sklo.Potom by jsme se bavili správně ;) ...ale snad tam z toho nechceš vytvarovat nějakýho slona:D;)
o 01.02.2013, 16:30 | air-art
mno já to myslím tak že : folii potřebuji vytvarovat podle okna ,to znamená : 1, že ho dám na vnější stranu (nelepím) a "tvaruju" 2,až po tvarování se sundá ochranná folie a lepím z vnitří strany . Zajimá mne č.1 tvarování . :-)
o 01.02.2013, 19:29 | Komba
Jo táák:) no to bajvoko ořízneš obrys okna a pak to tam lupneš,vytlačíš ''vodu'' a pak ořízneš přečuhující folii a doladíš.Jestli to okno neni jak balon a neděláš to v pěti stupních,tak bych se na pistoly vyprdnul:)

Já se jen divim,že sem ještě někdo nenapsal svojí zkušenost:D
o 02.02.2013, 14:07 | air-art
právě že bez pistole to neuděláš ani p... . Okno a zvlášť zadní je vždy vypouklé a proto se potřebuje tvarovat a
to právě potřebuji vědět jak :-) ,klidně mi můžete napsat na meil pokud to někdo nechce zveřejňovat .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.305 sekund.