Navštíveno 11438x

14.02.2013, 12:28 |
Jajinek | Upraveno: 2013-02-14 12:29:09
Zkoušel jste někdo měnit origo stabik z koty rs za normální třeba z tdi?
Proč se ptám?-protože rs má 19mm a tdi má 23mm,ale rs má tyčky k tlumiču kdežto tdi má tyčky na ramenu,tak jestli ten z tdi bych na rs dal bezproblémů. neřeším nákup,cenu,prácu atd atd,jen jestli tam jde dát a nebude nikde nic zavazet a dřít.
Děkuji
Edit: kokta 1

14.02.2013, 20:30 |
Olda A proč myslíš, že to bude lepší?
no selským rozumem,když vyměním tyč za silnější tyč tak se nebude tolik kroutit,ne?
Nebo myslíš že stabiky HR sou nahovno a jen jen pro design a pocit?
Selskym rozumem bude hrat velkou roli to ulozeni protoze neverim tomu, ze by se rso naklanelo vic jak tdi.

14.02.2013, 21:24 |
Olda Myslel jsem to jako vasekkch.. Nebo mi chceš říct, že to eRSo vůbec netestovali a prostě tam něco dali? podle mě to jiné úložení má své opodstatnění. pokud se ti to podvozkově nelíbí, tak se informuj u firem co takové věci řeší.
No to právě nevim.
A nemá na naklaneni větší vliv pružina?

14.02.2013, 21:28 |
Olda | Upraveno: 2013-02-14 21:31:08
pružina, tlumič, stabik.. uplně vše.. Samotnej stabik nic moc nevyřeší
Olda: na hothatchshop nebo jak to je je přímo napsany,ze na rs přímo nemaj,ale das tam ten "klasik" a je to,proto se ptám tady. Kazdej prodejce ti řekne ze ten jeho produkt je super,nej,nej atd atd
Jo na HHS jsou same fundovane rady :-):-):-):-)
jo pasuje to.ale pokud to máš snížené,tak musíš dát delší kosti.
hodně sem to předělával klukům na rs klubu.a rozdíl to je,stačí se svést
jééééééééžiši,děkuji ti za radu k věci. pokud ti to nebude vadit tak bych ti zétra cinkl a ještě něco vyzvěděl,díky moc
ale dopoledne,to budu v dílně.ve volnu telefon neberu

15.02.2013, 15:13 |
HotHatchShop | Upraveno: 2013-02-15 15:15:29
Milý (Rajdlosi) Martine, děkujeme za uznání. O tom, že naše rady jsou správné a kvalitní stejně jako naše produkty, to víme. To ale největší dovozce čínských kopií a klumpů asi nepochopí, tam se jede jiný liga :)
Jajinek: Lepší jak stabík z Octy je stabík z R32ky. Nejde ani tak o uložení, jako o tvar toho stabíku a způsob zkrutu. U RSa je stabík do U, kdežto ostatní mají pákový mechanizmus trochu jinak, viz třeba GIV R32. A tento upgrade opravdu funguje :)
A to z R 32 pasuje bezproblému?
Náhodou nějaký foto z montáže nemáš?
jo,golf,octa,seat,bora,to všecko je stejné.akorát sehnat stabík z r32 je umění.dej tam klasiku tdi,a pak třeba puky do ramen z audi tt nebo seata cordoba 165kw.
nekdy za málo peněz uděláš větší pokrok kupředu,než vyhazovat peníze za čínské nesmysly.
není na škodu dát stab. i dozadu,tohle jsou úpravy za čepicu hrušek a fungujů
jojo,ty zadní puky do ramen mám v plánu,jen sem chtěl vědět co ten stabik.
Super,díky moc
Važený pane Hudáku, Vaše rady určitě tak kvalitní nejsou, to spíše Vašich kamarádů, člověk, co si neumí vyměnit ani olej v autě a rady shání od nejlepších kamarádu, a pak radí se stavbou motorů je nejenom úsměvné, ale dokonce trapné, viz Vás prvně prodaný Franken atp. :))) Dále honosící se, že je distributorem několika značek a sklad má v šatní skříni u postele. Rozhodně neklameme zákazníky, že námi prodávané produkty vyrábí júúúesej jako Vy, viz Franken, Integrated Ing., CTS a mnoha dalších. Vy jste bohužel jen zaslepený diletant, co autum a podnikání bohužel nerozumí, co neustále jen musí díky závisti všude pomlouvat. Nemáme s tím problém říct na rovinu zákazníkům, že značky vyrábí povětšinou Čína. Máme v nabídce většinou levnější (čínské) a dražší značkové (i když mnohdy také čínské produkty). Budete se asi divit, ale dneska se z 90% dělá vše v Číně i firmy jako Akrapovič. Je to jen o poptávce a finančních možnostech zákazníka. Kdybyste si nás jako první nebral neustále do úst po fórech a nehltal denodenně naše stránky, což ukazuje jen Vaší závist, věřte, že někoho jako Vás, bych určitě osobně neřešil. Není k tomu důvod, protože člověk Vašeho formátu, není díky Bohu pro naší firmu žádnou konkurencí. A můžete nás začít "ničit", jak všude slibujete :) Teším se na to osobně. Uvidíme, kdo to z nás dvou nakonec ustojí ;) Když chcete hrát špinavě, jen do toho...
A mohu Vás ujistit, že naše firma je jiná liga, nechodíme po práci s jedním balíčkem na poštu a nevyžadujeme po zákazníkách 100% zálohy :) Ale to Vy zřejmě nikdy nepochopíte s Vaším know how a kapitálem, kdy žadoníte, aby Vás kamarádi odvezli domu, že nemáte na benzín ;)
Tak Vám přeju hodně štestí v podnikání, myslím, že po dnešním kroku, co jste udělal, ho budete potřebovat ;)
Nemam problém si vše slušně vyříkat. Pokud máte zájem, mohu se u Vás zastavit :)
Klidně se stavte na kafe, nemám s tím problém, Vy si neuvědomujete, že místo toho neustáleho pošpiňování po forech, jsme mohli rozjet vzajemne spolupraci a navzajem si doplnovat zboží, jako to děláme s dalšími firmami v ČR, nikdo nedokáže pokrýt veškerou nabídku/poptávku. Ale po Vašem dnešním kroku, již má vše v rukou náš právní zástupce a věřte, že jste si nejpíše plně neuvědomil, co z toho pro Vás bude vyplývat. Jak jsem psal, stavte se, můžeme se o tom pobavit, já s tím problém opravdu nemám.
Jen Vás chci poprosit neklamte Vaše zákazníky a opravdu je neutvrzujte v tom, že Vámi nabízené zboží je nejkvalitnější, jsme napojeny přímo na fabriky, které je vyrábějí a dané firmy jen na to dávají svá loga, viz IE, CTS a mnoho dalších. Protože za tohle se Vám vysmívá dost lidí z oboru, protože všichni, kdo do aut opravdu dělá a motory staví, to stejně ví.
Zajimalo by mě co napíšete na tohle, všude čínské produkty haníte a sám je nabízíte. Nepřijde Vám to pokrytecké?
[ Link ] To samé Franken turbo. Na stránkách píšete made in USA, žádná Čína a sám moc dobře víte, že je to Čína. To Vám přijde fér?
Ok, když mně tam někdo hodí za svůj benzín, tak se v pondělí dopoledne zastavím.
Dobře, budu se těšit, jen si uvědomte, že tohle, co jste rozjel, jste rozjel sám první, opravdu myslíte, že se k nám Vaše neustále pomluvy nedonesou? A doporučil bych Vám pro Vaše dobro stáhnout ten sloh, který se nezakládá ani na pravdě, ale jen Vašich domněnkách a zášti ;) Na rovinu, to odsoudili i Vaši kamarádi. Protože tohle je opravdu nejubožejší forma, kterou jste mohl předvést. Pokud se chcete ubírat tímto směrem a hrát takto, jak jsem psal, problém s tím nemám ;)

15.02.2013, 22:16 |
JR No tak holky, nehadejte se :-)
další.... miluju tyhle války :-D