Navštíveno 11894x

No kýčovitější už je snad jen ten autobus z trhala fialky dynamitem :D a to sem ho ještě urazil :)
Pokud by se toho ujak člověk co má vkus tak by to mohlo být určitě zajímavé.

16.02.2013, 20:10 |
gizmi Skoda ze lidi co umi, vetsinou nemaji vkus.. Tohle je katastrofa..

16.02.2013, 20:52 |
hawai | Upraveno: 2013-02-16 20:58:13
Mám velkej vztah k veteránům, hot roady se mi taky líbí, ale tohle je s prominutim ,,hnůj,, . někdo do toho dal určitě spousta prachů a peněz, ale vkus naprosto žádnej. airbrush jako imitace dřeva hnus, budíky a ovládací panely se k tomu absolutně nehodí a o předku auta se nebudu ani vyjadřovat.
chudák auto
750000,- ? Kdyz mi da tri stovky tak mu to odvezu na nejblizsi vrakac. Popelnice a jeste hnusna a zprznena.
Tohle auto je vlastne jeep grand cherokee s kastlí desota... Je postavenej asi 100 let :-)
O vkusu bych asi moc nemluvil, každý ho má jiný, když se mu to líbí .... Spíš mě zaráží, který prase tomu dalo průkaz historického vozidla.

16.02.2013, 21:51 |
Alííí Mraky prace, ale efekt mizivej. Skoda.
Tak jako zepředu hnus,ale dozadu dát chrom nárazník a bude to pěkný...
umim si představit líp utracenejch 3/4 mega.... fakt divný toto
vsechno krome predku se me libi.. ten predek vypada jako ten... no.... kladivoun :-)
Kdyby tam byla aspoň V8 a interier nebyl jen předělanej interir prvniho ZJ ale takhle je to hnuj.

17.02.2013, 15:05 |
FBS Už to tu nakousl Luke-Jeep. Zhotovitele znám, a je to postavený v roce 2004, kdyby se vám to tady postnulo před těmi 9 lety, honili by jste :-) Teď je to bohužel už jen paskvil a o ceně vůbec nemluvim. Pavel Čáslava dělá stále na HotRodech, dnes už ale na jiné úrovni.
www.boysintoys.cz

17.02.2013, 16:47 |
fredy jj taky znám auto i majitele, no jako ano stavělo se to dávno a dlouho. cena je asi přestřel, nějaké info k tomu je napsané v chrom§flamen. FBS a jak je na tom ta druhá stavba? stále je to ve fázi stavění? :) myslím ty velký zadní kola vedle kastle :)

17.02.2013, 16:50 |
fredy ha tak už to vidím na těch www :D

17.02.2013, 20:01 |
FBS to už jezdí po srazech, jen nevim jestli pojizdny nebo na podvalu...

18.02.2013, 21:46 |
Kesam Auto je kurwa dlouho postavené. Já to viděl na živo na mě jako na hot roadaje to kurwa velkej autobus.