Navštíveno 11087x

11.04.2013, 15:27 |
Honcke | Upraveno: 2013-04-11 15:27:56
Říkal jsem si že je to nějaký líný,šefik na měření řikal že turbo+váha fungujou normálně,tak jakto že mi někam zmizelo 6kw?:D
Ale po chipu výrazné zlepšení,i když to nejsou extra oslnivé hodnoty,ale už to jde trochu VOCPODA:)

11.04.2013, 15:41 |
gizmi Mozna by nebylo od veci se trosku rozepsat:o) Auto, motorizace, kdo chipoval, puvodni hodnoty, aktualni hodnoty (z toho obrazku to jde spatne)

11.04.2013, 15:47 |
Honcke | Upraveno: 2013-04-11 15:47:50
Sorry,já na to zapomněl:)Octavia I 1.9TDI 81kw.
Série naměřeno jen nějakých 74-75 kw, a 210 Nm.
Po úpravě 86,1kw/3913 ot/min, a 278,5 Nm//2178 ot/min.
Úpravce Camp-performance.

11.04.2013, 15:59 |
gizmi mishan: myslis na to same co ja :D
Honcke: mam jednu otazku - co te vedlo k tomu sverit motor do rukou zrovna tehle firmy? Sam mam auto chipovane, ale kdyz jsem vybiral, tak jsem jel za clovekem co ma brzdu vcetne simulace chlazeni a ma s naftou zkusenosti a umi ladit. Resp. neprehrava soft, ale opravdu odladuje podle komponent.
gizmi:já to sledoval na internetu,zkušenosti atd,a když neberu v potaz ABC,což je moribundus,tak na všechny ostatní firmy vždycky pár lidí nadává a pár lidí chválí.Já chtěl aby to bylo na válcích hlavně.Nějaký firmy ti to napíchnou a jeď,to jsem nechtěl.
Mě tenhle výkon stačí,nic dalšího upravovat nebudu,spíše půjdu pomalu cestou postupné repase,podle toho jak budou vždycky peníze.Ale myslim že tohle je tak poměr cena/výkon nejlepší varianta:)
Tak a do mě:D

11.04.2013, 16:07 |
gizmi Honcke: nebudu ti to vymlouvat ;) Jen mezi nama: me TDicko bylo v DieselPower na brzde cca 4hod (pravda, upravoval jednotku na prepisovaci a to zabralo hodne casu) a cena nebyla rozhodne v nasobcich te tve :)
Honcke: gizmi se ti snaží říct, že si to možná měl dát někomu, kdo se opravdu vyzná a kdo opravdu chipuje a nenahrává jen mapy stažené z netu.

11.04.2013, 16:13 |
gizmi | Upraveno: 2013-04-11 16:16:41
Walish: BINGO..
Honcke: mam na tebe dalsi otazky:
x vis co ti ta mapa dela s motorem?
x vis co to udela az budou horka? Uchladis to?
x mas zaruku?
x co vse ti delala firma s autem?
:) ja ti opravdu nechci kazit radost.. Kabel doma mam, soft muzem stahnout neco z netu a vyslo by te to za dekuji (a asi stejny vysledek)..proto jsem se te ptal na tu prvni otazku - je rozdil v chipu a chipu :)
Mě radost nezkazíš,neboj.Čekal jsem samozřejmě reakce tohoto typu,přemýšlel jsem jestli to mam nebo nemam napsat kde jsem čipoval,ale mě je to jedno a je se tady aspoň o čem bavit:)Přinejhoršim půjde motor ven a dá se jinej no.Nic horšího se snad nestane,tím to nechci přivolávat:)
gizmi: o čipování vím jen takové základy, ale když jsem si přečetl tvůj poslední příspěvěk tak jsem se docela zarazil. Myslíš, že bude mít probém to v létě uchladit? vždyť to není tak zásadní výkonový rozdíl ne?
ty hodnoty po chipu 81kwatové octy jsou mizerné
Zaruku bych vubec neresil, stejne je jen na švába.

11.04.2013, 16:41 |
Alííí Jako carlos, z 81kW udělat 86kW ?? To snad vyjde líp, když tankuješ jen půl nádrže místo plný, ne? :-O
tohle jse tesne okolo 100kW softem
ale cip za 2.990,- vcetne brzdy nikdo neudela kdo umi
Tak to jsem na to zvědavej jestli ti to pomůže, abys mi zase nekoukal na záda:D

12.04.2013, 10:35 |
ALESS Jednou už za to těch 3000kč zaplatil, teď už to zpět nevezme. Tak je zbytečné, se tu do něj navážet. Chyba to zdá se byla, takových bude ještě spousta.
Kluci já nemam čeho litovat,jede to fakt hezky,je to pocitově rozdíl o 75%,zajímalo by mě jaký výkon máte vy,co máte načipováno,ale nemáte odbrždíno:)
Hele tak to tam máš ,a máš tam 150 kobyl jo?Tak jo,díky.
Hej já tam mám 150 kobyl:D
Prostě změna proběhla,já jsem spokojen,víc nepotřebuju.Oživilo se to citelně,vocpoda to jde kurva,a to mi stačí:D
Jinak nikdo jste mi ještě neřek,jaké součásti mám přičítat nižší sériový výkon,když turbo a váha jsou OK.
Nismo tak čekám na tebe od včerejška a furt nic:D
Alííí 11.04.2013, 16:41 Ne,ze 75 udělal 86 :)
nevim,mam 81kw uz 6let,kamos mi tam nahral soft notesem a jede to jak jebnute,klidne to necham odbrzdit ale pocitam ze 90-96kw to ma urcite neb to jede jak serie fabia rs.
A to proc mas nizsi vykon ti rekne ten kdo umi s vagem,nalogovat podivat se kolik tlaci turbo,jak kresli vaha,jak funguje regulace lopatek atd.
Pokud jsi z OV tak neni problem

14.04.2013, 09:49 |
gizmi Honcke: ja odbrzdeno mam, ale to jsem ti uz psal.. a vysledek ti nic nerekne, protoze pred chipem jsem daval sportovni vstriky (muzes mit klidne KO vstriky - menil jsi je nekdy?), vyfuk roura az na konec nerez, podtlaky prekopany, EGR pryc a turbo se cistilo :) Vysledek tomu odpovida..

16.04.2013, 12:38 |
zipp gizmi: co to znamená překopaný podtlaky?

16.04.2013, 18:07 |
fredh taky by mě zajímaly