Navštíveno 19235x

Už jsem tu dlouho nic nehodil (:.....Padla volba na značku o které jsem dřív ani nepípl. Chtěl jsem zase benzín a něco co se nevidí každej den a není toho plná prdel jak octavek atd.... Musím jen říct, že mě to auto dostalo uplně vším..... Samozřejmě muselo proběhnout pár změn, abych byl 100% spokojenej ... kabát, sání, výfuk, barva kol, podvozek HR...a snad se dočkám ještě progr.jednotky od MapTunu 300ps 500nm. Motorizace je 2.8T V6 188kw. Puvodní idea měla být na rafku 19-20palcu, ale kolesa nechávám zatím serii a to z toho duvodu, že ten českej tankodrom mě začíná opravdu srát :/
Jen pár fotek...bohužel z iphonu (:
při koupi..

aktuální stav

Proč všichni používáte ty kurvítka fotek v iPhonech? Abyste vypadali jako umělci? Vždyť je to hrůza.
Ale auto super, jen bohužel na fotkách není moc vidět.
Protože je to kůůůůůl ne? :))
kde sou fotky? vidim nejaky fleky akorat.
Presne tohle jsem cekal, je mi to sumak ale (: kdo dal? :))

27.04.2013, 22:08 |
Fipo auto je krásný, ale je to nějaký rozmazaný :-(
taky se mi to líbí:) takže opět převlek do bíle... moc pěkný!
To je hezký, že Tě je to šumák, ale je to smutný od člověka co míval docela koukatelné fotky... a nebo jsi nám chtěl zdělit, že máš iPhone? To šlo i jiným způsobem :)))

27.04.2013, 22:31 |
JR Cemu se divis, kdyz sem das rozmazanej bilej flek ...
Smutny? spis to, jak nekoho dokazou rozhodit fotky (: proste jsem to v rychlovce blikl founem, pro info dostatecny. Pokud tam nekdo nic nevidi, tak se omlouvam a doporucuji ocni :) az bude chut a vice casu nafotim pro brepty kvalitni foto....

27.04.2013, 23:05 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-04-27 23:06:07
Nevřis: Proč by někoho měli rozhodit fotky? Mě je to v podstatě šumák, projíždím nečtené a rád se podívám na pěkné auto a pokud se mě líbí i ho rád pochválím. Tady nejde chválit nic a to jsem byl na očním poměrně nedávno...
Mám pocit, že rozhozenej je tu někdo jinej (:
Pokud je ti to sumak, tak akceptuj to, jak je to nafocene ... (: jinak koncim tuhle debatu, opakoval bych se....

27.04.2013, 23:29 |
JR Nevris: Ja chapu, zes to v rychlosti vyfotil mobilem .... ale proc je to rozmazany?

28.04.2013, 01:19 |
JP u tý druhý fotky jsem na první pohled myslel, že jsi vyfotil angličáka na makro:D.
Auto skvělý, jen ty normální fotky by to chtělo no...

28.04.2013, 08:44 |
gizmi Na prvni fotce je auto a na dalsich je RCcko - nas neoblbnes..
PS: proc si lidi kupuji tyhle modni telefony, kdyz to foti rozmazane?

28.04.2013, 09:10 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-04-28 09:10:57
Ono za to ukousnuté jablko nemůže, tchyně má 4řku a na mobil to fotí zcela běžně dokud nepoužiješ nějaké kurvítka jako tomu bylo zde. Navíc ty fotky jsou mimo i kompozičně a že ujíždí horizont na té angličákové jen dokazuje kam jde ze slušných fotek třeba M3jky spadnout... Fakt nechápu co ty lidi k tomu vede. Asi fakt jen to co jsem napsal v prvním postu :)))

28.04.2013, 09:18 |
CRK jste kokoti... ty fotky jsou náhodou iCool :)))
Je to jak píšeš, není to okoukané a je to moc pěkný auto!
Ale příště sem dej normální fotky, oni ostatní totiž neví, jak takový 9-3 aero vypadá :o)
Kde si ho sehnal, tady u nás?
2 gizmi: fotí to na mobil náhodou dobre, to že autor použil efekt v niektorej z aplikácií na rozmazanie okolia (Camera+, Snapseed, Instagram), je vec druhá ;-)
Konečně něco jinýho než koncern a TDI. Za to velká chvála :))
Mimochodem jsem viděl takovej hezkej obrázek. Bohužel jsem si jej neuložil. Jednalo se o nechaný mobil v autě...
Normální člověk poví: Drahá, mohla bys mi prosim přinést mobil z auta?
Douchebag: Drahá, dones mi můj iPhone z mého Lexusu...

tyhle aplikace jako instagram jsou hlavne delane pro telefon a fotky v nem vytvorene by na telefonu mely zustat, na tom malem displeji jde o takovou designovou fotku a nekdy to vypada lepe jak origo, ale strcit to na komp je fakt mimo, na to se fakt neda divat ;)
jinak auto je paradni ;)

28.04.2013, 16:16 |
maxov auto pěkný,ale příště to nefoť něčím,co si vyrobil při sraní z roličky od toaleťáku a štětkou na hajzl

28.04.2013, 17:14 |
Nevřis | Upraveno: 2013-04-28 17:15:40
maxov ... Hled si do huby...opravdu nejsem na tak chytre reci zvedavej...
Fox_cali... Presne jak pises, bohuzel jsem nevedel co to na monitoru udela... Stalo se (:
Fox_cali: Nesouhlasím, takové fotky by neměli být ani v mobilu :-( Je to hnus.

28.04.2013, 21:49 |
crestik | Upraveno: 2013-04-28 21:52:41
...ještě tu chybí jeden, co rozvede uplně OT diskuzi, kdy po hromadě příspěvcích je mu to vlastně jedno...ale asi si zrovna odjel ostříhat nehty na CNC :-)
Osobně jsem o Saaaabu taky uvažoval, ale předchozí generace vypada staře, a tahle moc korejsky :-/ Přístrojovky ale mazec 8-)
náhodou mě se saaby líběj a že hodí foto z instagramu no bóže :) design super těhle modlů, už i interiér začal bejt koukatelnej.... generace vejš tam je design fakt hodně luxusní už jen škoda že to krachlo....
jen škoda motoru, moh si tam mít motor se stejnym až většim výkonem ale dvojnásobnou spolehlivostí než to co tam je.... ale chápu že v týhle motorizaci byla určitě lepší nákupka a aspon by to mohlo mít nějakou výbavu :)
Nismo prosím rozveď zkušenosti s motory v těchto modelech ... konkrétně teda 2,3T a 2,8T .... taky pokukuju .... jen mě se líbí víc ten starší model .... jinak chválím a čekám na fotky ...
Auto super. Motorizace super. Fotky peklo.

30.04.2013, 00:20 |
JP crestik:DD
Kdy bude více foto ?Takhle to jinak vevypadá vůbec špatně
Auto peckovní a ten zvuk luxus, krásně jsem si ho vychutnal, když jsem byl pro tebe brzda provozu při 120km/h :-) (prase) :-D
Auto bída, fotky super.Mam taky ajfón. :-)
A teď vážně, pamatuji si jako by to bylo včera když jsem v něm poprvé seděl na autosalonu vBrně a říkal si-ty vole, to je jak v letadle.Super desingově se mi líbí dodnes.
cr4sh3r...něco mi ušlo ? :D
Nevřis: Tuhle středu jsi mě předjížděl mezi Radslavicema a Kozlovicema, pomalu jsem rozhodně nejel :) ale jak jsem tě viděl ve zpětným jak se rozjíždíš na předjíždění, tak jsem si stáhl okno a ten zvouček si vychutnal, ikdyž si to mohl víc vytočit :) Jel jsem nenápadným stříbrným focusem II kterých jezdí mraky :)
Tesime se na normalni fotky jako u M3 zlute co byla,budou? :-)
dříve jsem taky saaby nemusel a dnes už jsem také saabista. Kdo saaba nemá nepochopí. je to jiný svět. neříkám že lepší než BMW ale je to zcela jiná filosofie. Ta bílá se mi líbí.
Jaký rozměr kol jsi tam dal?
dříve jsem taky saaby nemusel a dnes už jsem také saabista. Kdo saaba nemá nepochopí. je to jiný svět. neříkám že lepší než BMW ale je to zcela jiná filosofie. Ta bílá se mi líbí.
Jaký rozměr kol jsi tam dal?
texmur0 ...thumbs up (: rozměr je origo..rafek myslím 7,5 nebo 8Jx17.. na oko hrozný na funkci super (: chtěl jsem na srazy 8,5 a 9Jx20 :)
no a na ty 20" ráfky by jsi chtěl jaká rozměr pneu?
já dával 235/35/19 a opticky by to klidně sneslo větší, ale mám strach jestli by to bylo ještě jezditelné. Toto je na podvozku AERO překvapivě pohodlné a zatím jsem žádnou díru nevzal :-)

15.05.2013, 18:05 |
Nevřis | Upraveno: 2013-05-15 18:05:49
osobně moc nemusím límcove kola a ještě s tmavým středem, opticky to kolo ještě víc zmenšuje :(...vypadá jako by jsi tam měl 18tky..překopej to na face ...tady máš ispiraci :) má to na 19tkách stejně jako ty a vypadá to uplně jinak, kola dělaj hodně ....Puvodně měl stejný předek jako ty..celé to předělal

jj saab v kabriu je hezká hračka :)
Kurna,saab v cabriu opravdu není nejhorsi.ten poslední je pecka

23.05.2013, 14:38 |
Tuner#2 | Upraveno: 2013-05-23 14:40:18
Než se dočkáme fotek tak jedna vsuvka :))

kurnik v uterý sem jel kolem a viděl ho, sem si řekl, že bych ti udělal normální fotku a dal to sem... ale jak na svinu se mi vybil mobil :-D
ty kola by chtěly dát do lesku, ta matná je taková divná, vypadaly jak špinavé :-)
Nenechali se nachytat :)) ale jako nevypadá to vůbec zle ;)
jj,zname..dokonce se u nas v cr nejake kusy v bazaru prodavaly :-)
(:

koukám, nevěstě se líbí "pořádný" nářadí :-P

07.06.2013, 18:40 |
Nevřis | Upraveno: 2013-06-07 18:50:13
(:
proto si mě vzala :D
tak to má být, a ne pro peníze :-)

08.06.2013, 21:45 |
AR jak dlouho se pulirovala ta dílna aby se tam nevěsta odvážila v té bílé? ;)
mozna to trochu evokuje poruchu na ceste kamkoliv, ale konecne poradna fotka :-)
AR ..tam nešlo co vypulírovat, pač ta zem je uplně v pič... :D takže tohle jsem s mladou neřešil. Jediný co jsem udělal, očistil jsem si svoje lehátko :D

11.06.2013, 12:46 |
EFCA Jeden zajímavej je už dlouho na prodej v LBC:
[ Link ] Ale ta cenovka, ufff...
...ten druhej, míň zajímavej, jsem si nedávno přivezla já :o)

18.06.2013, 11:38 |
tj @EFCA: Tohle auto znam.. neni spatny...ale Apkovi bych se vyhnul obloukem... auto prodava znamej.. kamarad od nej ma 93 Aero diesel co mel predtim.. ful servis Apko.. smecko jako prase.. potkanej motor 2x.. prvni oprava napul.. vraceny popraskany pisty a pod... lhar jak prase ze tam s autem nikdo nic nedelal a pritom jedinej servis kam jezdil je \Apko.... vymenena hlav.. sani.. turba na sracky.. vybornej servis! takze ac ten saab muze byt OK, tak od Apka nebrat NIC!!!

18.06.2013, 13:02 |
EFCA já mám toho svýho taky od něj, je tam pár divnověcí, ale dle mechanoše auto cajk, ani to snad nebylo nějak víc zbořený, tak snad to chvíli vydrží
nicméně na servis k němu jezdit nebudu

18.06.2013, 13:13 |
tj no nebudu to rozepisovat... ale kdyz se na 100tis potka motor u auta z roku 2008 a po rozdelani sou obe turba na sracku, v 1 pistu kterej podotykam nebyl potkanej dira asi 1 cm a celej posekanej od ventilu, spodek hlavy taky posekanej od ventilu a i na valcich ktery potkany nebyly.. 2 pist prasklej... tesneni pod hlavou z roku 2010 s nejvetsi moznou tlostkou jak po 2 rovnani hlavy a komplet sani pocmarany z vrakace fixkou s napisem 158 tis KM kdyz auto melo 98tis a jedinej servis od zacatku do konce delal Apko kterej ho prodal a ten tvrdil ze v motoru nikdy nic nedelal a ze to melo jen servis pravidelnej.. stejne tak presne sedel posledni psanej servis na vymenu rozvodu (pri ktery se jim to podle me prave potkalo)... no a kamos kterej to kupoval novy sice jezdi jako prase brzda plyn ale je ho servisni znalost je dolejt naftu a ostrikovace.. navic je ve vate takze neresil zadnej jinej servis.... tech podivnosti tam je sakra moc a navic i ta historie a celkove pristup jak z prdele.... jinak nabizena vymena motoru bylo 100+tis motor a 120+tis svody s obema turbama... nakonec se poresil separatni dovoz novyho motoru z holandska, komplet se s svodama + turbama jen bez elektroniky za 85tis vcetne posty, pojisteni a a vseho (puvodni motor se jim poslal nazpet)... vymenili jsme si to sami
jj, Apko=nebrat nic krom zjevne overitelnych dilu, auto vubec...
Pises o dvou turbach to asi myslis 1.9TTdi?

21.06.2013, 10:04 |
tj ano.. presne tak