Navštíveno 12891x

Nebo ideální dárek pro přítelkyni:)
[ Link ]
podle kontaktu nekdo odsud :-)
nemyslím si ze by to byl H-Honza ;-) tam by pak zase nsedelo mesto, spis shoda jmen, ale mozne je vsechno ;-)
ono to bylo puvodne darek pro jeho manzelku :-)
kral007: Barva se nelíbila? :))

04.06.2013, 17:55 |
xSam Kdyby mi ji nekdo dal, tak by mi ta barva vubec nevadila:-)
On to ma dlouho, dokonce jsme na tom i nejaky drobnosti delali
Zuzovej lak byl na prani :-)
hosove, do tohohle me netahejte, nejsem gay, stejne nejsem zadna prazska troska - navic tohle bych domu nechtel ani zadarmo :)

05.06.2013, 00:39 |
Kesam To mě vždy dostane :D Ani zadarmo jak by jsi byl rád :) a ještě by jsi v tom jedil :D
ja bych to zadarmo chtel hned, sedl bych do teho a zajel s tim do AAA, snad by mi za to dali aspon neco abych mel na cestu autbusem domu

05.06.2013, 04:50 |
Nismo.Power | Upraveno: 2013-06-05 04:56:28
no náhodou na ní ta barva nevypadá vůbec zle :) pro ženu ideál :)
a třeba bejt to ZL1 tak bych se vůbec nezlobil a na barvu bych sral.... tenhle zcela základní socka motor je k hovnu leda :D ono taková LT1 370hp.... 427 bigblock 390hp..... ZL1 asi 425 hp psáno a v reálu něco krutějšího než jen 425 :) ale s timhle fakt jen pro ženskou :D
Nismo: ruzovy auto bude vypadat vzdycky zle.. I pro zenu..
sem asi divnej ale mě se to vcelku i líbí samozžejmě výjma motoru :)))
když v tomhle je motor tj alespon LT1 tak tohle byly poslední auta který měly cedulku "Not recommended for normal driving situations" :) volně přeloženo do CZ "Pokud neumíš řídit tak tě zabiju" :)))
:-)

05.06.2013, 08:11 |
hanzz Little Pink Corvette? Ideální pro Prince :)
reklama na vzduchovej podvozek no :) nikdo to auto nepřehlídne a to je účel :)
stejně tak po praze jezdí jeden růžovej tuareg firmy co zde prodává US dobroty..... hned první den co ho majitel dotáh z DE tak sem si ho všimnul a dřív než ho stihly polepit reklamou tak už sem se s nim bavil na krámě s tim zdali to neni jeho že to stálou kousek od nich a samo že bylo :) v praze ho nikdo nepřehlídne ale a vo tom to je :)
Aneb jak dobastlit pěknýho veterána :o)
a motor je to poslední, co bych u toho řešil, s timhle se nějak extra rychle nejezdí už, na to jsou jiný :o)

15.06.2013, 11:53 |
Etien (M)
ja mam ve svy orientaci jasno, takze se nemusim bat, ze by mi ji ruzovy auto mohlo nejak ovlivnit ;-)
teď sem jí potkal na Počernický a naživo to vážně nevypadá zle.Seděli v tom néjací chlápci asi z modrý ústřice,ale ale oproti růžovýmu touaregu co stává v centru je tohle vkusnější :)
teď sem jí potkal na Počernický a naživo to vážně nevypadá zle.Seděli v tom néjací chlápci asi z modrý ústřice,ale ale oproti růžovýmu touaregu co stává v centru je tohle vkusnější :)