Navštíveno 13689x

Před:

Po:

No je tam trochu tma, no :-)

černý ramínka stěračů? :-)
ramínka a ta plástev před oknem.

07.06.2013, 11:29 |
hawai ještě vymněnit ty hrozný světla a bude to fajn :-)
ani tak to neni muj salek, ale urcite lepsi.
Nebylo jednodušší dát kapotu do barvy? :o)
Rozdíl je ten že prvně to bylo focený venku, po druhý v garáži. Na obou je to stejně hnusný bastl.
Profesor_W: by mě teda zajímat ten Tvůj "bastl" !!!
Ty svetla bych dal do haje a misto nich zatmaveny origo...kola 18 z Focuse RS1 a myslim ze by to hoodne moc prokouklo :)
......a aspoň V6......ST lepšíc ;-)

08.06.2013, 21:15 |
JR Ja nevim no .... vzdycky kdyz vidim cernou kapotu, tak si myslim, ze je to bouracka a uz nejsou prachy na barvu.
08.06.2013, 07:36 | Francouz
cool story
komplet v bílé a je to moc hezký, světla dobrý, taky sem je měl.
Jako JR,mam uplne ten samej pocit..

10.06.2013, 09:18 |
zipp jako JR a Piskoteek

10.06.2013, 11:51 |
Kesam JR: Ale to je černá základní trošku matná tadyta je jasně černá lesklá :-) Klenex mě to přijde furt to same jedeš stím na křiváka?
na obranu Kleneexe, mám taky černou kapotu, a řekl bych že je to daleko lepší jak kdyby to vše bylo v barvě...a hlavně je na ní tak hnusný mračení, že se to takhle aspon trochu ztratí(jinak pro rejpaly, maska už tam je)

10.06.2013, 22:27 |
JR Ty si kapotu prendal z jinyho auta, tak se da pochopit, ze si ji jeste nestihl nalakovat.
to máš pravdu, ale lakovat se bude znovu do černé, kvůli tomu pošahanýmu mračení...ale Kleneexovo mondeo se mi takto zamlouvá více, než kdyby byla kapota bílá...ladí to se světlama jako u mne

10.06.2013, 22:58 |
JR Ze to ladi se svetlama je takovy pohadka, abys to nejak oduvodnil. Kdyby to auto bylo hezky komplet v laku, tak bylo moc hezky. Takhle je to jen takovej slepenec z toho co dum dal.
bych to dal do bila i s lampama...

11.06.2013, 00:06 |
JR No, hned je to mnohem lepsi.
a co je tam teda jinak? :)
jinak komplet v bílé to je lepší

11.06.2013, 10:41 |
zipp souhlas, .mycTD - moc pěkný mondeo
Já mám taky černou kapotu, nevím proč rejpete... :D
Jinak poslední fotka od .mycTD se mi taky líbí nejvíce, ještě dát stříbrný kola a pecka! :o)
Světla bych i nechal jaký jsou, aspon to bude kontrast, ale bílá kapota je moc pěkná, prostě čistý auto a stříbrný kola k tomu. Pak bude krásný

11.06.2013, 11:40 |
Syrup Takovyhle auta jeste jezdej? :-O
ja kleenexe plne chapu
lakovat kapotu na mondeu = cena vozu
:-)
Mě se to právě v celé bíle barvě nelibí, to už jsem měl.
A nevím co je tam bastl, když kromě světel, kol a otvor kapoty je všechno z venku original ST200 ;-)
2 Kleenex: tak trebárs svetlá, kapota a kolesá :-D
11.06.2013, 14:16 | muSlim
presne :-)

11.06.2013, 22:51 |
Nora muSlim: :DDD
no díky bohu mám na to jiné názor :)
2 Kleenex: no tak samozrejme hlavne že sa to Tebe páči.
Ja osobne ale niečo také niekde stretnúť, tak hodím šabľu na čelné sklo, palubku, volant, pod triko, na spolujazdca, dozadu pod koberčeky, von z okna, na susedné auto, na náhodného okoloidúceho pána na skútri s otvorenou helmou, ten zas na oplatu šabľa von z helmy, na moje auto, do kapsy na mojej košeli, do kelímku čo by som držal v ruke, na svojho skútra, do sieťovky s nákupom, na kanáldekl, na kytičku ktorá sa horko-ťažko vypestovala pri prechode pod semaforom... know what I mean? :-D

12.06.2013, 20:29 |
CRK muSlim: aj ty lichotník :)))
slim: Ti natekl Dunaj do klavesnice ne? To jde sotva precist natoz pochopt tu myslenku :-DDD
2 kral007: no myšlienka je že je to proste veľmi nevkusné a nepekné, ako pokus o "tuning" z roku 1992 :-) Btw. mne tam mohla vytiecť leda tak Vltava woe :-P
na druhej pokus se to cte jinak :-D
prvni takhle nejak:
hodim sablu na celne okno
palubku, volant pod triko
spolujazdca dozadu pod koberecky
:-)