Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Dotaz stavitelný podvozek

o Navštíveno 12925x o
o 09.07.2013, 11:54 | D@ve_83
Ahoj všem měl bych jeden dotaz co se týče stavitelných podvozku.
Koupil jsem Seata leona M1 FR a nějaký chytrák to poslal na pružinách dolů, že drhnu spodkem auta na dalnici ve vyjetých kolejích od kamionů, což mi začíná trošku vadit :-)
Chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s
[ Link ]
nebo
[ Link ]
nechce se mi za to dávat nesmyslné peníze. Auto mám na běžné ježdění (couraní po praze, sem tam zajedu na moravu max. třikrát do roka).

Díky

o 09.07.2013, 13:26 | Rustapha-659
Tak pokud máš auto na běžný ježdění,tak bych nekupoval ten nejlouvatější low end..ale třeba ti to náhodou vydrží a tlumiče nepotečou jak Dunaj.
Jakej máš roční nájezd pro zajímavost?
o 09.07.2013, 13:52 | D@ve_83
Kolem 10 tis. na dálky mám druhé auto :-)
Potřebuji to dostat nahoru a jestli mam dat za všechny pružiny 6400,- tak mi tohle přišlo jako dobrá volba.
o 09.07.2013, 16:22 | riviera.kidd
TA technicx funguje slusne
o 09.07.2013, 16:25 | D@ve_83
No teď mám dilema je tam psané, že je to na Cupru a teď otázka bude to pasovat i na FR??
o 09.07.2013, 16:53 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Mam TAcko, levnej funkcni stelovak :-)
Chtel jsem neco co se nebude rovnat cene vozu :-)
A stal mene nez zadni pruziny co se potrebovali udelat

Pagos na nem dal asi 120.000 km
Kamos to ma taky, zatim 50.000 km a porad v pohode

Radoby nemecka vyroba, obdobne jak JOM
Neni to na spotrovni vyuziti a jizdu na okruhu ale jako nahrada originalu nebo spatnyho podvozku na normalni jezdeni bez zbytecnyho houpani je to dobry :-)
o 09.07.2013, 20:21 | TROY
hele JOM je prostě low end na kterym najedeš 1000 km a vyteče nebo najedeš 20000 a pohoda - hlavně tvrdej podvozek
TA je o chlup lepší i zpracováním.
Kolem 10 seženeš AP což je vlastně KW tušim :-) nebo HR - ted nevim :)
o 09.07.2013, 20:28 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
AP je KW

TA je pohodlny, muj TA stelovak je komfortnejsi nez pevne HR a dokonce je snad mekci nez seriovej S-line
o 09.07.2013, 22:30 | skoki | Upraveno: 2013-07-09 22:30:42
tiež mam ta technix koli tomu že som chcel isť čo najnižšie a s autom jazdim uplne minimalne, inak by som do toho asi nesiel. Predtým som mal tlmice bilstein a skratene pruziny HaR a bolo to hodne lepsie.
o 04.03.2014, 14:29 | Rouballik
Je to hele asi to nejlepší mezi těmi levnými podvozky. Mám zkušenosti z Golfa IV s JOMem, kterej vrzal a pak šly dvakrát na reklamaci zadky. Pak jsem dal TA Technix: [ Link ] tenhle červený. Na tom jsem najel asi 50 tis. Naprosto v pohodě a bez problému. Jen si člověk musí zvyknout na to, že je to tvrdé, ale on i GIV na 17kách je pekelně tvrdý na sérii.
o 06.03.2014, 08:25 | xxfavo1
No mozna Ap je delany pod KW ,ale ja mam AP a kamarad KW oba pevny podvozky. V primem porovnani na stejnem aute je AP mekci a hůř tlumi kmity karoserie a je nižší....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6579 sekund.