Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Alpine ine s900r zapojenie cuvacej kamery

o Navštíveno 10779x o
o 01.11.2013, 12:07 | schimi
Ahojte,

Potreboval by som poradit zo zapojenim obycajne cuvacej kamery na radio Alpine ine s900r.
Na konci kablov autoradia je specialna mala 6 pinova plocha koncovka (vo vnutri je 5 kablov, 3+2). Tato sa pouziva na original Alpine cuvaciu kameru.
Ja mam ale kameru s RCA koncovkou.
Da sa niekde yohnat medzikus z minikoncovky na RCA alebo to treba odstrihnut a dat tam priamo RCA.

Dakujem za vsetky rady
Schimi

V prilohe prikladam ako by mal vyzerat ten medzikus co nemozem zohnat.

foto k příspěvku  od schimi

o 01.11.2013, 12:32 | schimi
Plus prikladam este kable z radia kde je v cervenom kruzku konektor na pripojenie kamery.

foto k příspěvku  od schimi

o 03.11.2013, 10:39 | jezdec.1
Pokud nevadí, trošku se přidám s podobným dotazem. Mám kameru Alpine a má plochou koncovku viz nahoře. Nejde tam dát cinch, aby šla kamera Alpine použít i na jiná multimedia??
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3856 sekund.