Navštíveno 18248x

Tak se sváma musím podělit o svojí novou hračku do garáže, vím, že tu pár lidí dělá japonská auta a mi už pár raritní máme a tohle nám chybělo, tak jsem si pořídil další takovou hračku, která tady u nás v republice, není ve větším než malém množství, které se dá spočítat na jedné ruce co vím.
Takže jedná se o US verzi Toyoty MR2 Turbo rev.2 r.v.91, prodana v USA, do německa dovezená r.v.95 a kompletně přestavěna na EU verzi, tzn. budíky, světla atd. a před měsícem koupená mnou a dovezena do CR. Neuvěřily by jste kdo to vlastnil v německu ty roky, vypadalo to jako by si to předávaly v domově důchodců na víkendy, samí 60.ročníky, což ani nevím jestli je dobře, takže není napdala tunerem, vše v originál stavu, interiér oroginál a neponičený, ale přes zimu se na ni trochu zapracuje a na jaře se bude jezdit a zkoušet a zkoušet :-)

Jestli je to 3s-GTE, tak velka zavist :)

01.12.2013, 13:51 |
Only_One | Upraveno: 2013-12-01 13:51:43
hezká, ať slouží ( Ex majitel jedné pěkné MR2 SW20)

01.12.2013, 14:42 |
jp1 krasavec a krásné Borbety A.......... a jestli to není tajemství, kolik si za to dal?
Moc pěkná, akorát ty Borbety mi k tomu nejdou :)
O_O : děkuji
jp1 : přesně
to neřeknu, má svoji cenu a každý den jde nahoru
Rajdlos : neboj, ty taky půjdou, už se hledají nové ;-)
Krása. Minulej tejden jsem z Chebu jel do Frantovejch a hned na začátku stála u cesty na CZ číslech taky černá ale měla na tom zadním P sloupku nějakej nasavrk. Co to bylo? Já myslel, že to maj právě ty s turbem... Koukám, že jsem se pletl. Ale je fakt, že po nich jen tak pokukuju okrajově a tak o nich vím prd a nic. Tady v ML má soused v ulici stříbrnou ale pouze atmosféru po jeho teťe z DE co dostal letos zdarma. Prej jí tam chtěla nechat zlikvidovat.
Transportérák : to co asi myslíš, je nasávání vzduchu, je to lepší pro přívod vzduchu, taky to budu mít, už je to objednané, samozřejmě z carbonu.
Jinak já osobně vím pouze o jednom dalším originál turbínovém autě, ostatní jsou všechno předělané atmosféry a proto jsou dost cenné

Já hlavně čumím jak puk, že se dělaly i levostranný. Měl jsem za to, že turbo verze (3S-GTE) se dělala pouze pravostranná.
Jinak na mobile.de je teď taky jedna úžasná, poslední model (rv98), kterých je nejmíň, ale pravostranná :(.

08.12.2013, 12:16 |
gizmi | Upraveno: 2013-12-08 12:18:23
M.a.R.i: nedelala, vsak pise, ze to predelaval klub duchodcu na levostranne..
Transportérák: nespletl, turbinkova verze tam ten "nasavac" mit ma a uz jsem mu to psal i v jinem topicu (proto jsem myslel, ze to neni turbinka).
Cendler: kazdopadne gratulace! Velka radost ;)

08.12.2013, 14:07 |
cendler | Upraveno: 2013-12-08 14:08:30
gizmi : mi řekni,kde píšu že je to předělaný, vše je originál levostraný, pro americký trh se dělaly levostraný a je jich celkem hodně, někde jsem našel, že se vyrobylo 3701ks, ale jestli je to pravda nevím, a hlavně psal jsem, že to v německu vlastnilo klub duchodců :-D
O tom nasávači mi ještě řekni, nikde jsem to nenašel!
Takže opravdu co jsem ho prolezl, tak všechno je originál a netknuté, až samozřejmě na spotřební věci.
Jinak v pondělí budu mít značky, škoda jen že u nás napadl sníh, tohle auto sníh nikdy neuvidí, max když otevřu garáž :-D
Ty nasávače jsou věcí až dodatečného performance tuningu JDM. Někde jsem to četl, když jsem ji taky měl a zajímal se o to co se dělalo za divoké varianty ale REV 2 ty nasávadla seriově neměla
O_O : má pravdu
Jinak řeším kola, kdyby jste o nějakých pěkných věděli, tak prosím, rozteč je 5x113,4 a velikost R17, víc nechci

09.12.2013, 19:06 |
gizmi "a kompletně přestavěna na EU verzi" tohle jsem pochopil jinak :) Tak beru zpet a omluvuji se ;) Jinak k tem nasavacum: koukal jsem po MRce v DE pomerne dlouho a kazda turbinka ho tam mela :o) Tak jsem to bral jako seriovy "doplnek".. Alespon jsem chytrejsi.. ;) Kazdopadne at slouzi!
tykeev tam něco hezkého nemá na skladě?
bohužel, aktuálně mám v 5x114,3 skladem jen 18", 19" a 20"
[ Link ]
Už jsem koukal, bohužel, ale třeba někdo bude o něčem vědět.
Hm, pěkná. Také jsem kdysi pokukoval. Kola by to chtělo nějaká nelímcová.
Doporucuju zachovat ruzne sire kol vpredu a vzadu.
Mas aspon nastrel vzhledu jaky by sis predstavoval?
trochu mám, ale nechám to otevřené, líbí se mi dost stylů
A ebay uk ses díval, je tam toho hodně. Díky tomu že tu jezdí dost japonských aut typu silvia, supra atd.
Koukám průběžne, zkouším jestli tady něco někdo nemá, nebo o něčem neví.
co říkáte na tyhle kola? může mi někdo udělat VT?

Tyhle měl Lukaash na rx-sedmě tušim :)
Podle me byly trosku jiny
máme na dílně ty samé v R18, tohle jsou právě R17, nic většího na auto ani nechcí, jsou to kvalitní kol,proto se mi líbí, ale vůbec si neumím představit jak to bude vypadat na autě

13.12.2013, 18:21 |
Only_One | Upraveno: 2013-12-13 18:21:44
a nebo alespoň takhle

O_O : ty zlaté dobrý, popravdě mám i takovou představu, ty druhé jsou už ošklivé a moc veliké
kola ve zlaté barvě, to je zatím kombinace která u mě vyhrává
pak se prodávají i tyhle xxr

13.12.2013, 19:37 |
gizmi konecne poradny kola (ty xxr)...ja tedy nevim, ale ty 3paprsky jsou jak na teranaka a ty bile jak od ciganu. K MRce proste padnou jen Japan kola ve stylu Rota, Enkei, atd a souhlas se zlatou - padne to jak ....
Já osobně bych šel asi taky cestou více paprsků. Už to že to opticky ty kola zvětší.

13.12.2013, 20:39 |
Pajk Jsou to moc pěkný kola ty XXR 527, ale podle mě nejdou časově k autu.

13.12.2013, 20:46 |
Pajk Co něco takovýho? Přijde mi to víc japonský.

13.12.2013, 20:47 |
Pajk

13.12.2013, 20:48 |
Pajk
Taky bych šel cestou něčeho takového

ty str co dal pajk vypadaj dobře.
pajk : to je přešně ono, ale u nás nesehnatelné, ale ještě mám dost času, tak snad se ukážou ;-)
Moje byvalka a fakeovy Roty od novyho majitele. Mne se to libilo moc

Tohle se mi kdysi taky moc líbilo

14.12.2013, 10:39 |
Pajk No... Ubírá se to tím správným směrem. :)
Kolik do těch kol chceš zainvestovat? Bez pneu...
Pajk : přesně tak, chci japonský styl a cena nevím, když se mi to bude líbit, tak budu akceptovat cenu
Jinak našel jsem ty volk na jedné MR2

záleží na tvém vkusu, ale mě se ty 3paprsky vůbec na MR2 nelíbí :/
ty 3 paprsky vypadaj fakt divně.
Sel bych podobnou cestou jako daval Mari a to je toto
[ Link ] sice je to kopie ale kvalitativne to bude jako fakeADVAN na ktery si nikdo nestezuje :)
Pořád hledám nějaké kola, jinak už začly nějaké úpravy, až stáhnu z telefonu fotky, tak sem něco hodím ;-)
Může nějaký admin smazat z nadpisu to P : ? díky
nemuze, proste to nejde ;)
Tak abych ukázal nějaké novinky, kola jsem nakonec koupil ty co jsem psal a to XXR527 v rozměrech 8,25x17
líbí se?

A trochu se poupravil motor, nebo spíš opravil, na jarní motordomu v Mostě mi fouklo těsnění pod hlavou, tak se opavovalo a rovnou upravil, dávalo se kovové těsnění cometic, stím se udělalo trochu těch barviček ;-)

17.05.2014, 00:39 |
Chris parada, kolko to ma teraz koni ?
Mas to moc pekny :) krasny decentni zabijak :)
kola vypadají dobře. Má různé rozměry pro přední i zadní nápravu?

18.05.2014, 08:26 |
cendler | Upraveno: 2014-05-18 08:27:17
Chris : zatím nevím, nějaké úpravy na výkonu jsou, ale kolik tam je nevím
crazyape : to není konec ;-)
Rajdos : díky
Only_One : bohužel, 8,25x17 ET35, ale pneu jsem dal na zkoušku 215/40 a 225/45(mám v TP), pak mám v TP ještě 205/40, a v pondělí chci objednávat nové pneu, tak zvažuji jestli to tam dostanu a jestli to nebude moc uzké, protože ty 215/40 nemám v TP, na ty tam mám 215/45
Ještě teda vybírám pneu, co by jste daly, rozměr jak jsem psal
předek 205/40/17 nebo 215/40/17
zadek ty jsou jasné 225/45/17
Pokud mas stejne siroke rafky, tak i na predek sirsi gumy aby to nedelalo moc hnusne Acka oproti zadku.
Jinak hezka prace, jen na tom viku to chtelo sliznout napis Toyota ;)
Tuner#2 : máš pravdu, ty 215 už dělají malinkaté ačko, ty 205 už budou ještě horší, ale zase chci to mít podle TP, ikdyž je to víkendovka