Navštíveno 11173x

chci se poptat neví někdo jaký největší kotouč jde dát na dopředu a pak i do zádu na Peugeota 306 ? jde mi o to že mám ve předu nový Bremba brzdy a potřebuju na ně nějakej větší kotouč
Do Brembo brzdičů musíš dát 283mm kotouč a podložku pod jednu destičku, protože tyhle kotouče jsou slabší než origo 305mm. A nebo si nechat vyrobit kotouče na zakázku, já tam mam 290mm.
Podstatný údaj bude ten jaké máš kola, to je většinou limit pro to jaké jdou dát max. kotouče aby se vešel brzdič a taky zda to má na Tvůj motor a využití auta smysl...
tak 305mm kotouč dám v poho jen se na P306 nevyrábí na na zakázku dělat to sem se ptal je to 4200 kus a to se mi moc nechce dávat
Pokud nechce dělat adaptéry, tak je maximum to, co jsem napsal a vejde se to pod 15ky kola. Tohle vím, protože 306ka má stejné uchycení brzdičů jako Saxo.
Neni to samozřejmě jen o výměně brzdičů, to je samo o sobě k ničemu.
305mm kotouč tam nedáš, zkus si to namontovat na těhlici a uvidíš hned. Beru, že máš Bremba z P406 V6, pokud máš jiné brzdiče, tak to možné je.
takže to budou kotouče z GTI6 to se po nich mrknu
305 kotouč mám doma dal ho ho k brzdám ale maj jinej středovej zálisek takže mi po nasazení mi nejde třmen na těhlici a brzdy jsou z P406 coupe 3.0

04.03.2014, 23:50 |
P.E.T.R | Upraveno: 2014-03-04 23:50:54
Třmen ti nejde na těhlici, protože 406ka má jinou těhlici než 306ka, to není o kotouči.
Já měl původně taky z GTI6, ale ten kotouč je o 8mm užší a nesedne na střed brzdiče, proto je třeba pod jednu destičku vyrobit podložku a "srovnat" chod. Myslim, že tam přesně sednou ATE Powerdisc, ale to jsou zas kotouče k ničemu.
dobrá na to se mrknu co na to nabízej za kotouče a vyrobit podložku to nebude problém
kotouče 281x26mm má fiat stilo JTD 16V/2.4 Abarth.. vyvrtáš díry na rozteči 108 a jedeš... ty 2mm to snad pobere i bez podložky...

05.03.2014, 16:39 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-03-05 16:39:43
Otázka je zda má stejné průměry a výšku klobouku. Ale jinak sednout ke katalogu a listovat co bude nejpodobnější a to upravit i to je cesta.