čau chlapy nevíte o nějaký firmě která vyrábí hydraulický zvedáky? jde mi o to že sem na ebay našel tyhle lamba a ten hydraulický zvedák na dálkový ovládání mě dost zajmá lepší než to tahat nahoru přes vzpěru
zipp: Nějak nechápu, proč sem taháš moje auto? Můžeš mě to nějak kloudně vysvětlit?
O mém autě tu nepadlo slovo ani náznakem. Pouze jsem konstatoval, že Gallardo má s původní automobilkou společného jen ten znak. Ono poslední pořádné Lambo skončilo Diablem, ale předpokládám, že těm co se tady líbí 1,6tka v F1 se bude líbit i Veneno...
Vzdycky kdyz vidim jak napred musi dvere otevrit klasicky tahem k sobe do strany a az pak to jde nahoru (v mezifazi s peknym zahoupanim dveri) tak jdu do kolen :-) Ani na kupatku jsem to nevidel udelany poradne, protoze to mnohdy nedovoli tvar dveri.
Jenze ten pohyb do strany je nutny kvuli homologaci, auto musi jit otevrit tusim o 30° a pak az nahoru z duvodu bouracky a prevraceni aby mohli hasici vyprostit cloveka po havari
riviera.kidd: Ja neresil proc je tomu tak, jak psal, ze to je dost smesny v porovnani s Countachem, Diablem apod. a nez mit takovyto paskvil, tak opravdu radeji origo, ale asi mame kazdy jine esteticke a funkcni citeni...
Dexter: Nejak nechapu Tvuj koment? Pokud mas vybehane cepy zaveseni dveri, neni problem dat nove, ale me se nemrdlaji dvere ani na spotrebni Felde.
Tuner#2: vyběhanýho nic nemám a pokud si četl pozorně, psal jsem zleva doprava, tzn. že když otevřeš dveře, samy se ti třeba pootevřou nebo trochu přivřou, rozhodně nezůstanou nehnutě přesně tak, kde si je nechal. Na YT jsem zhlédl dost videí a pokud jsou lambo doors kvalitně udělány, nikde žádný zahoupání nepozoruju. Pokud si to nějakej Pepík bastlil samodomo tak to je pak jiná.
Nabastlil bych si to klidne i na Ochcavku ftedeicku, pokud by se me to tak libilo. Vsak my vsichni auta upravujeme pro svuj pocit a svoje naplneni, a ne pro ostatni kecalky, ne? Uz brzy sem asi postnu muj aktualni kocar, at je tu zas trochu horko s Ackama (o zbytku nemluvim) :-)))))
Dexter: Zřejmě si nepochopil co jsem chtěl říct. Jde o takové to zhoupnutí/propružení dveří, když je dáváš dolů a ta nepřirozenost pohybu. Lambo dveře se otevírají rovnou nahoru a to co předvádí LSD a jejich deriváty je opravdu z mého pohledu fraška...
Tuner takze by bylo lepsi, pokud by znacka Lamborghini zmizela ze sveta nez aby ji dle tveho znicil koncern ? Chces rict, ze jsou to spatna auta ? Muzes byt konkretni v cem nebo nam opet cpes sve moudra z domova duchodcu ?
Ja na motor a vybavu seru, da se jezdit i v HTPcku. Ale ten design mi proste u Lamba prijde jako jeden z nejbrutalnejsich na trhu. To auto ma proste koule. Leos Mares konecne poznal, ze ve Ferrari je jen za blbecka. V Lambu sice taky, ale aspon ma pekny auto. :-))))))
Na mrazika bych ani nereagoval, ale Rajdlose si vážím a tak odpovím. Nikde jsem jsem nepsal, že Gallardo je v něčem špatné, ale že to už není to pravé Lambo se skvostným designem jako jeho předchůdci - teda vlastně ono ani nemá předchůdce, protože na Diablo navázalo Murcielago a teď současný Aventador, ale to jsou auta které mě osobně vůbec nic neříkají. Design naprosto bez duše a emocí které dokáží vyvolat modely jako Diablo, Countach a zejména Miura... Mno a baby lambo jakým Gallardo je se tomu nerovná už vůbec a za tu cenu co se prodává bych si teda vybral 100% jiné auto.
Tuner mas problem s tim, pokud ma nekdo jiny nazor ? Me jen zajima, kdyz nekdo plivne na automobilku, zda ten svuj plivanec ma podlozeny necim faktickym a nezklamal jsi. Mimochodem posuzovat design je ciste subjektivni vec a vzhledem k tomu, jak se Lamborghini dari, tak ma vetsina lidi jiny nazor nez ty.
Mne se libi ten novej Huracan, to by mi mohlo do baraku, hlavne az zas udelaj nejakou tu lepsi verzi s karbonem vsude mozne a kridlem. Akorat ten zvuk mne u nich moc nebere, ideal by byl ten Huracan s motorem z fer. 599 GTO :D aby to rvalo jak formule.
Si myslim, ze kazdej motor nad 300PS ma krasnej zvuk. A teda porovnavat zvuk na motoru bez zateze, tudiz na neutral, je blbost. Loziska to maji opravdu rády. A jezdit s Ferrari u Kauflandu sem a tam je taky pecka. :-)))) To vypovida hodne o civilizaci s podobnyma choutkama. Zlata Ochcavka, rikam to furt. :-))
blb s malým ocasem,asi stejný,u kerýho včíl byla moja na přijímacím pohovoru,z kerýho se vyklubalo školení OVB allfinanz. zešli se tam čtyři holky a první co bylo týpek říká: mám venku BMW a má 300 koní , kdyby jste chtěla některá svést .....
mrazik: Ten problém máš zřejmě ty, když pokaždé reaguješ na můj post a vymlouváš mě můj názor. To, že se Lamborghini daří/nedaří bych bych tady moc nerozváděl, neb o vkusu bohatých se dá dost dobře pochybovat (čest vyjímkám...).
Kotass: Tohle je ale prototyp a i tak mě teda ten zvuk nebere. Sériové Gallardo je na tom bohužel ještě mnohem, mnohem hůř...
Alííí: Co to je za blbost, že každý motor nad 300PS má krásný zvuk? Myslel jsem, že máš teda větší přehled a vkus, neb i motory do 100koní můžou mít pěkný zvuk (za všechny příklady většina motorek), pěkný zvuk má i necelých 150PS v Šimurdově 130LR: Youtube video:
a pěkný zvuk má většina atmosférických Honda motorů, které se pohybují kolem 200PS a našla by se další řada příkladů. Naopak je řada aut s výkonem i přes 500PS co se naprosto nedají posloucat viz. současná F1 a nebo většina amerik. Tohle je samo o vkusu jedince, ale to cos napsal je teda mega blbost.
Jako Luke_288... Tuner#2: Urcite bych teda nevystrik nad 130LR, to zas prijde jako megablbost k smichu mne. :-)))))) Ale chapu, ze jsme kazdej jinej uchyl. A tema diskuze kolem F1 jde mimo me, tam koukam proste na zavody a neresim, zda jedou s 3.0 V18, nebo 1.4T V6, nebo jinej nesmysl. Stejne jako Rally, MotoGP, . . . je to proste zavod, a naslapana technika. Kazdopadne by me zajimalo, jestli nekdy jezdis po zavodech a ty tvoje rozumy tam cpes at uz lidem od zavodu nebo jen pri sledovani u trati fanouskum, jestli uz Ti nekdy nekdo dal pres drzku, nebot si o to podle me casto A ZBYTECNE koledujes... :-D
Luke_288: A Ty snad souhlasíš s tím, že každý motor nad 300HP má pěkný zvuk? Asi mám opravdu jiná měřítka...
Alííí: O F1 se raději už rozvádět nebudu a pokud si myslíš, že současná F1 je našlapná technika, tak co teda byla F1 v 80.letech kdy ty auta měli z menšího objemu než je dnes 2x takový výkon? Na závody jezdím, zrovna před 14 dny jsem byl na rallye legend, kde Petr se 130LR vyhrál v absolutním pořadí. Pokecal jsem velmi dobře jak s ním, tak s řadou lidí s kterýma se znám protože soutěžema a auta žiju už nějaký ten pátek...
chlape, možná se občas dřív než začneš něco psát víc vydejchej. moje reakce vůbec nebyla o tom, jestli souhlasim s tím, že každej motor nad 300koní má pěknej zvuk- btw myslíš, že se mi musí líbit stejný zvuky jako tobe? bylo to o tom, že kvůli tomu, že nepochopíš význam věty, tak sepíšeš litanii o hovně a zakončíš to tím, že je to megablbost. což tady poslední dobou od tebe čtu dost často- zbytečný se rejpání v lejnech, at už na ARa, mrazíka, zippa a další...jako fotr od rodiny bys mohl mít toho komunikačního rozumu víc.
a pokud jde o můj názor na zvuk- tak mě se líbí i třeba pitomý 2.0TSI v posledním golfu GTI, nebo golf R apod..asi nejsem moc náročnej.
Nemyslim ze kazdej motor nad 300 ma peknej zvuk. Vylozenej pruser je pro mne osobne treba Ford GT nebo McLaren mp4-12c a vetsina aut od porsche. Ac se mi treba ten McLaren dost libi a je to uzasny auto tak bych si v te cenovce vybral u konkurence vylozene kvuli tomu zvuku :(
Luke_288: Tak o čem byla tvoje reakce? Nějak jsem nepochopil ten smysl? Ano nenapsal, že auta pod 300 nemají zvuk, ale zároveň snad nejde souhlasit s tím, že auta nad 300 ten zvuk mají!? To je opravdu hovadina viz. Prófa. Co se týče nějakého rejpání, tak asi čteš jiné témata než já, nebo nevím, neb AR z 90% začne jako první a to samé platí zde o zippovi (o CRk ani nemluvě). Ale koukám, že od doby co jsem Tě šlápnul na kuří oko mě nemůžeš vystát soudě podle reakce ;))
čéče já už to víc polopaticky než na tom třetím řádku 23:22 napsat asi neumím, promiň. myslím si o tobě svý, ale jestli tě nemůžu vystát? nebereš ty tohle virtuální diskuzní forum nějak moc vážně? :))) P.S. to je přesně o tom tvým rejpání v lejnech- nějakej půl rok zpět jsem ti napsal co si o tobě myslím a ty to vytáhneš, stejně jako x krát jsi tady vytáhnul jak ti nějakej místní člen na jimým foru ukřivdil asi před 3mi lety...jak malej
Luke_288: Ne ta věta to nevylučuje (když už teda mám reagovat přesně na to co jsi napsal), ale zároveň já jsem nepsal jen o autech pod 300HP, ale i o autech nad 300, ale to jsi asi ani nedočetl a hned jsi si musel přisadit svou reakcí, kterou opravdu nechápu. Rozhodně si nemyslím, že by všechny motory nad 300 měli úžasnej zvuk, ale těžko se o tom přít s někým komu se líbí zvuk Golfu R...
Jinak tohle fóru není virtuální, chodím sem přes 10let a s řadou lidí se znám osobně. A ano debaty beru přesně tak vážně jak si to dané téma zaslouží. S domem mě tady řada lidí poradila velmi dobře (zatímco tys mě posílal pořád za architektem/projektantem a mého ač ho neznáš jsi pomlouval) a o tom by to mělo být. Témata o autech beru jako pobavení ať už z doby Chucka a nebo z doby mrazíka. S oběma jsem souhlasil jen vyjímečně, ale nutno dodat, že Chuck měl alespoň nějaký všeobecný přehled a uměl pobavit ;)
T2: neměl jsem v plánu se už zapojovat, ale očividně ti nedám spát. Nepovažuju se za nějakýho rejpala, jen mě vždy "nadzvedne ze židle" jak pomlouváš vše kolem, směješ se autům jako Lamorghini, ale na tu svou škodárnu nedáš dopustit v žádným ohledu. Tady se řeší zvuk u aut typu Lambo/Ferrari a co ty neuděláš? Dáš sem odkaz na suprovej zvuk nějaké škodovky (kterej mmch na volnoběh zní jak traktor). Nám tu po sídlišti jezdí nějaký starý polo, co má laďák a zní jak sportovní šestiválec (a pochybuju, že má víc jak 100k), a co jako?
zipp: Muzes me ukazat kde nedam na sve auto dopustit? Tema o aute jsem tady nedaval min. tri roky a nikdy jsem nemel problem s prijetim kritiky pokud mela hlavu a patu (napr. sterac, druhy pruh- to jsou veci s kteryma jsem zde sohlasil) jsem nikdy nemel problem. Me slo o to v jake souvislosti jsi tohle vytahnul a evidentne to nevis ani ty. Soucasna produkce Lamba me opravdu nechava chladnym a je naprosto jedno co mam v garazi...
Tuner ja rozhodne problem nemam, jen s tebou nesouhlasim a nemam problem to napsat - pokud s tim mas problem, je to jen tvuj problem. Ty jsi zarny priklad typicke senility, kterou tu uz predvadi Zdeny, jak driv bylo vsechno krasnejsi a uzasnejsi, jenze on svet je proste jinej a proc je jiny, tomu se rika POKROK. To ze jsi zamrznul u sve skodovenky je tvuj problem. Zajimave treba je, ze tady snad neni clovek co by s tebou souhlasil, o cem to asi svedci, ze ? Ohledne problemu s prijetim kritiky resp jineho nazoru, to nam nazorne predvadis, ale hlavne s tim neprestavej, diky takovym jako ty, stoupa navstevnost.
jen pro představu nekomu se to muze a nemusi zamlouvat ale lambo nejen na cupe vypadá dobře.Neberu ty polepky na boku ale každopadne lambo je zajimave pro lidi, bylo a bude jen to uz moc nefrčí
POSLOUCHEJ, TY MALAMUTE, PŘESTAŃ SE DO MĚ NASÍRAT. NA TVÝ MOUDRA TI SERE PES A SVÉ MINDRÁKY, NEBO CO TO MÁŠ, SI ŘEŠ SÁM SE SEBOU. DĚKUJI TI ZA POCHOPENÍ .
My o vlku a on malamut. Malamut : Plemeno je ceněno pro obrovskou sílu a vytrvalost, poslušnost, inteligenci a lovecké schopnosti. Je náročné na prostor a výcvik, vyžaduje časté a dlouhé procházky a intenzívní cvičení. Jde o sociálního psa, který se dobře snáší s jinými psy (pokud s nimi vyrůstal či dostal zavčas příležitost si na ně zvyknout) i příslušníky rodiny. Výborný také pro rodiny s dětmy (malamut děti považuje za sobě rovné a dospělé za nadřazené). No to jsem celej ja.
Zdeny hod se do klidu, sprav si klavesu CAPS LOCK, dej si neco studeneho na hlavu, to nedelni slunicko ti neudelalo dobre. Uvedom si, ze pumpicka uz ma taky neco odslouzeno, tak aby nerupla cevka.
Mraziku, ty ses fakt kokot... At uz ve vztahu co si dovolis k Zdenymu a nebo k tomu tvemu POKROKu, ktery opravdovy fanda do aut za posledni vice nez desetileti nevidi, ba prave naopak... Nadale uz nehodlam do diskuze s tebou vstupovat podle pravidla moudrejsi ustoupi.
Mam aspon slusne vychovani a nikomu nenadavam a nevztekam se. Ja si pred nikym na prdel nesednu a je mi jedno, kolik mu je let. Mam urcity nazor a nemam problem o nem diskutovat. Tohle je diskusni forum, takze pokud se vam nelibi, ze tu s vami diskutuje clovek s opacnym nazorem, je to vas problem. Pokud vam z toho tecou nervy, je to opet vas problem. Pokud nevidis pokrok za posledni desetileti, tak to te lituju. Ja ji vidim, zejmena v bezpecnosti, lepsi podvozky, prime vstrikovani, vetsi vybava a lepsi komfot atd. Stale tu argumentujes nejakym imaginarnim fandou, ale to jsou takovy imaginarni pratele na facebooku nebo kdo ? Nebyl jsi na tom slunicku se zdenym ?
Jestli ty máš slušné vychování, tak pak nevím, jak opravdu vypadá ten, kdo je fakticky primitiv. Začal jsi se navážet zcela bezdůvodně do mě, aniž bych s tebou měl co do činění a navíc si myslíš, bůhvíjak nejsi vtipný. Jeden by nad tvou jednoduchostí zaplakal a skoro aby tě politoval. Mně jsi sice zcela volnej, ale přesto jsi svůj obraz zkompletoval bez chyby. Máš prostě nějaký komplex, který z tebe jasně vyvěrá a to tak, že prostě zcela bez udání jakéhokoliv důvodu ryješ do lidí, kteří tě zcela jasně mjaí u dupy. Tím si myslím, že debata s tebou skončila.Nemáš li mi sdělit něco k věci, či ke zdejšímu vláknu a to bez urážek a napadání, tak snad abys své eseje ukončil, ne?
Řídíc se podle pravidla, které vyslovil Tuner2, tě zdravím a mudruj si sám se sebou.
:D :D :D teda kucíííí...bavíte víc jak hokej :D :D :D
PS: nejvic je, kdyz nekdo napise, ze "moudrejsi ustoupi a uz nebude psat" a pak staci obycejne drobne zabrnkani na nervy a pise jeste vic, nez pred tim :D
Jsem ti volnej, ale pises tu o me sloh. Kazdy kdo si precte tuto zbytecnou diskusi, udela si obrazek o vasem chovani sam. O komplexech jsme si zdeny jiz psali, nezacinej znovu, jinak to opet pro tebe nedopadne dobre. Ja se k veci vyjadroval, ale Tuner zacal utocit a vztekat se (nejen na me), jen kdyz videl muj nick. Ja jsem vas dva pouze oznacil, ze jste senilni, coz neni nadavka, ale pouhe konstatovani realneho stavu veci. Tuner si muze psat co chce, stejne jako ja, ale nemuze pocitat s tim, ze ho budu poslouchat (on me taky neposloucha), na to uz jsem dostatecne starej a hlavne k tomu nevidim jediny duvod. Nebo uz se dostal na tvou uroven boha, ktery o vsem rozhoduje ? No ja bych to ukoncil, taky vzhledek vasemu veku a nervum - klidne vam prenecham posledni slovo, urcite z toho budete mit dobry pocit.