Čau,rozhodl jsem se že asi utopim pár peněz do nějaký srandy a nějak mě napadlo dát do malucha nebo podobnýho prcka motor z motorky:D.Ale řeším zásadní probléma a to je pohon,jak to přenést na kola.Takže zda stím má někdo zkušennosti,nápady nebo fotky z jiný přestavby. Napadá mě jen diferák a co je vývod na kardan,tak tam rozeta a řetězem,ale všechno bude zřejmě individuální:)Možná jsem blázen,ale i přesto díky za názory :D
21.05.2014, 13:27 | nome | Upraveno: 2014-05-21 13:32:10
trochu OT ale co udělat tříkolku ? dát to třeba do velorexu :-)
Tak staví se to hlavně pro zábavu:) docela mi pomohl odkaz od Kapky,je na obrázkách vidět jak maj udělaný náhon a už si to dokážu víc představit.Možná z toho sejde možná ne,ale už mě to nějaký rok vrtá hlavou a teď by byl čas se do toho pustit:D
Hráďa - To určitě ne, ten tvuj to nebyl a v tomhle motorka byla, to nebyl zvuk trabantu ani omylem. :) Asi to nemělo ani značky, spíš mi přišlo, že to tam měl někdo pro zábavu. Ale už je to pár let.
Mně by se teda moc líbil Trabant, vpředu nějaký desmo z Ducati přes 150PS, kardan, samosvor a náhon na zadek... vzhledem k původnímu řazení klikou by ta "sekvence" z motorky asi byla i lepší volbou jak to přenést :-)