Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > barva kol podle RAL

o Navštíveno 13148x o
o 05.06.2014, 13:52 | kucik
Chlapi, líbí se mi barvy kol ROTA. Chci nechat láknout svoje kola a potřeboval bych vědět RAL kody, jestli je to možné.
Tyhle barvy mě zajímají: steel grey, bronze, gun metall, gold.
Nebo jestli někdo nechával lakovat v těchto podobných barvách a zná RAL. Díky

foto k příspěvku  od kucik

o 05.06.2014, 13:53 | kucik
tady gold

foto k příspěvku  od kucik

o 05.06.2014, 17:24 | Alííí
To asi ral nebude , chlapce. Ale lakyrnik Ti namicha barvu i podle obrazku, nemusis mit prece jenom prasek, kola muzes lakovat i mokrou cestou.
o 05.06.2014, 17:52 | Bingi
jo ja ted lakoval svoje SSRa. Kdyztak muzu poslat kod barvy.

foto k příspěvku  od Bingi

o 05.06.2014, 18:29 | Tuner#2
Bingi: Wau SSR, na co to přijde?
o 05.06.2014, 18:33 | Tuner#2
Alííí: Nikde nevidím, že by psal o praškovce a chytat barvu dle obrázku, to aby si tam vzal nějaký kalibrovaný monitor jinak nevím co chceš ladit? :))

kucik: Já když řešil bronzovou na kola, tak jsem zašel do lakovny, vyfasoval jsem dvě krabičky každou asi po 100ks vzorků a běhal jsem mezi sluníčkem a stínem venku abych si vybral. A to byla všechno jen bronzová.
o 05.06.2014, 18:41 | Bingi
souhlasím s Tunerem, taky jsme behal se vzorky po venku a naklapel jsem je ruzne nez jsem vybral. Kazdopedne neco jineho je vzorek a neco jineho je videt v te barve kola.

o 05.06.2014, 18:43 | Bingi
presne stejne jsem reagoval, kdyz jsem je videl u nas na prodej. Je to raritka :) 16x7 4,5kg

pujdou sem..

foto k příspěvku  od Bingi

o 05.06.2014, 19:58 | Tuner#2
Bingi: Mno tak to bude pecička. Až budeš mít hezké foto s kolama, tak se pochlub. ;)
o 05.06.2014, 20:41 | Alííí
Tuner#2: No ja jen ze RAL je celkem omezena serie barev, prevazne pouzivana v praskovych lakovnach, ve ktere shodou okolnosti take pracuju, a jelikoz se vetsina lidi bavi ve spojeni s lakovanim kol prave o komaxitu, tak jsem si dovolil zareagovat primo. :-)
Kazdopadne mate recht, ja stal u lakyrnika cely odpoledne, nez mi ukazal tu spravnou, kterou jsem porovnaval podle obrazku na netu, kousku papiru, a jeste pohledem na vzorek. Je to alchymie.
o 05.06.2014, 20:50 | kucik
Přeně tak, bude to prášek, protože za 3k včetně veškeré přípravy a zalakováním čirým lakem mi sadu 18" kol v lakovně asi nikdo neudělá. Na zlatou jsem našel, že hodně se používají kody 1036 a 1567, je to ze zahraničních for. Jsou takové kody i u nás?
Bingi tahle barva vypadá taky moc hezky, pošleš teda kod? Díky
o 06.06.2014, 22:15 | Komba
Jestli mohu taky přispět se zkušenností,tak je nejlepší zajít do barev a tam si lámat hlavu nad odstínem,taky jsme asi půl hodiny laborovali:) Šli jsme po titanový barvě,až to dopadlo takto.Navíc je zase trochu něco jiného na vzorku a pak na disku.

foto k příspěvku  od Komba

o 06.06.2014, 22:16 | Komba
...

foto k příspěvku  od Komba

o 08.06.2014, 15:18 | PlusOne
Grafitová metalíza
RAL kód bohužel nemám, ale je to prášková barva...

foto k příspěvku  od PlusOne

o 08.06.2014, 15:19 | PlusOne
Ještě jedna neobutá

foto k příspěvku  od PlusOne

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3865 sekund.