Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Bixenony z xenonu. Xenonman?

o Navštíveno 12084x o
o 31.07.2014, 07:13 | karelmrak
Mám úplně nové Hyundai i40 v Premiu s kombinací xenon-H7. Výbojky D1S s čočkou. Chtěl bych z toho bixenon, co to obnáší? Stačí vyměnit elmg clonku, nebo clonku s čočkou?

o 31.07.2014, 10:05 | xenonman | Upraveno: 2014-07-31 10:06:38
Bohužel u tohoto vozidla se musí světlo celé rozebrat, aby se člověk dostal k čočce, nehledě na to, že tento typ čoček pro xenon použiva jen Hyundai a žádný další výrobce,předělávka na bixenon je možná jen při změně vyrobce tohoto komponentu a jsou tam ještě další otazníky uchycení, velikost dilu atd... ja osobně bych se do tohoto nepouštěl pro záruku, která by tímto zásahem padla

foto k příspěvku  od xenonman

o 31.07.2014, 10:05 | xenonman

foto k příspěvku  od xenonman

o 31.07.2014, 15:20 | karelmrak
Já se zatím jen ptám, už jsem napsal na zastoupení Hyundai, zda mi to umožní bez ztráty záruky, a čekám na odpověď. Pokud bude kladná, šlo by to tedy? A na co by to asi přišlo?
o 03.08.2014, 19:38 | karelmrak
záruku ztratím jen na reflektory, takže opakuji dotaz.
o 04.08.2014, 13:54 | xenonman
já osobně se do tohoto projektu pouštět nebudu, tuto značku neděláme a ani do budoucna v plánu nemáme, KIA a Hyundai jdou uplně mimo mě...Světla sice skladem mám, ale pouze originál xenon...Pokud se ke mě někdy dostane světlo jako bouračka a bude možnost bliže prozkoumat pak dokaži odpovědět za jakých podmínek půjde udělat bixenon.
o 05.08.2014, 17:06 | karelmrak
Nojo, pomoc tedy nemůžu čekat, tak asi koupím z Polska pár xenonových světel do i40 a budu experimentovat bez rizika, že to nemohu dát zpět do původního stavu. V Polsku jsou k mání pár za 1500.- zlotych.
o 06.08.2014, 08:40 | CervinVega
podivej se sem: [ Link ]
o 06.08.2014, 09:31 | karelmrak
Je to pěkné, ale psals, že do toho nechceš jít, já v Polsku objevil ještě levnější, tak pokud budu mít rezervu a ta světla na stole, nebudu muset spěchat, abych mohl jezdit. Pak to můžem taky přesně změřit. Pořád ale nevím, jestli bys do toho potom šel...
o 06.08.2014, 13:38 | zipp
CervinVega: díky za tip na zajímavou firmu. Stojí za tím někdo z klubu?
o 06.08.2014, 14:36 | CervinVega
jasně, "spokojený zákazník" místního mistra...
když videl, jakým zpusobem dotyčnej funguje, zacal to dělat radši sám...
na Bmwklubu má hodně kladných referencí, přístup je "trochu" jinde, ikdyž se něco nepovede...
o 06.08.2014, 15:58 | xenonman
jak jsem psal můžu se na to podivat, práce máme opravdu hodně a to ještě nezačala sezona a klientu Hyundai i40, kterí mají o takovou přestavbu zájem moc není...

Cervine víš co nej, že mě opravdu tvoje naražky nechávají uplně klidným a musím se ti jen smát :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3645 sekund.