Navštíveno 13131x
07.08.2014, 09:01 |
Lu82 Jak udelat bixenony s obycejnych xenonu na OI, jake cocky a elektroniku pouzit. Nebo na kolik vyjde uprava u xenonmana? Realne to je par OI na bixenonech jezdi
material cca 2500,- na obě světla a malinko zručnosti a udělas si to sám, je tam třeba jen malinko upilovat čočky nic strasného, redukce pro výbojku d2s a připojit 2 dráty na bixenon
Libi se me ty "vysvetlivky" profika laikovy..."to je v poho,jen to trosku upravis a sedne to" a ve zkutecnosti se s tim pak drbes celej den a ses akorat nasr.nej protoze ti to nejde :-D
Taky sem nad tim premejslel,ale pak sem se na to radsi vyprd nez zkurv.t svetla :-)
opravdu si myslim, že na tom nic není, to brousení jde o cca 0,2 mm material o velikost 0,5 - 0,8 mm, takže žádný brutus, čočky tam padnou uplně krásně, druhá věc mají dorazit nové orignál vnitřky, nové plexi zde už mám :-)
07.08.2014, 17:51 |
Lu82 tak ta mechanicka část nevypada tak složitě, těžší asi bude zapojit tu elektriku tak aby to makalo správně. Z čeho tedy požit čočky atd.
A nebo lepe nakolik celá uprava příjde u tebe? jedno světlo mám nové a teď chci koupit komplet novej druhej obal světla
Kde scháníš ty plasty ? Scháním přední plexi , čočky mam.... dík
pripojeni cocky jsou 2 draty + a - a je jedno jak je pripojis jen k dalkovemu svetlu tj vse.. pokud nekdo bude chtit dily dejte vedet. Casu malo jak jsem bohuzel psal. proto rad vysvetlim jak pridelat a zapojit a jeste usetrite :)
Lukybond - podivej se na octavia klub,nějakej borec je tam prodava origo ze skodovky za myslím 500. ja je od něho bral,mam je už rok,jen mit cas je vyměnit :-(
Hledám , hledám , za 5kilčo bych je bral hned... dík za radu.. ;)
Lu82 tak co mas bixeny na kokte?
03.10.2014, 16:51 |
Lu82 Jajinek ještě ne, není čas a nejdříve musím koupit ještě jeden obal světla to moje už je KO
01.11.2014, 15:44 |
Lu82 Ahoj, ty věcičky na přestavbu na bi-xenon máš skladem?