Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > drzak spz "simple fix"

o Navštíveno 14437x o
o 01.09.2014, 15:31 | bigworm
Ma nekdo tyhle drzaky spz [ Link ] ? Jednou sem nekde cetl, ze je to delane na nemecke spz a ty jsou o neco sirsi,ceske jsou tam pry na volno. Diky za odpoved

o 01.09.2014, 16:06 | MiniMike
cetl si spravne :-)
o 01.09.2014, 18:01 | bigworm
Heh, diky :)
o 01.09.2014, 18:56 | bigworm
Premejslim co nejmensiho tam dat, mel sem ted oboustranku, ale potrebuju spz sudavat. Videl sem udelat podlozku a na ni silnej pas jako sirka spz sucheho zipu viz. tady [ Link ] , ale nevim to uz je asi moc s autem jezdim. Jedine sroubovat skrz to se mi, ale nechce. Napad, nebo nejakej typ na co nejmesi drzak?
o 01.09.2014, 20:48 | HIGHTOWER
a nebude to z toho odkazu udělané pro české SPZ náhodou?
o 01.09.2014, 23:02 | bigworm
To si nemyslim, jen to asi prevzali na prodej. Na netu jsem nasel jen same nemecke spz s timhle drzakem.
o 02.09.2014, 10:41 | MiniMike
HIGHTOWER: mam presne ty co jsou na fotce a CZ znacka v tom trosku planda.... ne ze by se to nedalo pouzit, ale proste neni to 100%
o 02.09.2014, 22:44 | sekec
Zdar mam něco hodně podobného na české spz ale cena byla 400 Kč :-( kdyby jsi chtěl jedny tu mam navíc, měl jsem to i na přední spz ale pak jsem ji tam přišrouboval na pevno . na zadních dveřích to mám do teď mužu poslat foto ale asi spíš na email.
o 03.09.2014, 08:45 | muSlim
Ak ide len o časté sundávanie, prečo nie rámik s lištou?

[ Link ]
o 03.09.2014, 14:23 | bigworm
Zas tak casto ne, ale predni naraznik je trochu do oblouku v zadnim je tam zapustena a nevypada to dobre. Mozna budu asi montovat vrutama a dam krytky. Kdyz ramecek, tak sem chtel co nejuzsi bez toho tlusteho spodku (nekde jsem je videl,nebo spis u nekoho, ale uz nevim kde).
To sekec: slo by jen hodit nejakou fotku, nebo odkaz na ty tve? Mail mam v profilu, diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5881 sekund.