Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Zadní díl výfuku - utlumení

o Navštíveno 13526x o
o 13.11.2014, 19:45 | Kindlik
Řeším problém a možná už to má někdo zde za sebou nebo by dokázal pomoct. Jedná se o to, že díky drobným úpravám na autě se musel předělat výfuk a origo díl tam nemohl zůstat. Orig výfuk je uložený na šířku a moc místa tam není. Nechal jsem to předělat ve Spei výfuky a jediné řešení bylo odstranit celý zadní díl. Bylo mi řečeno, že se zvuk nijak výrazně nezmění, což mi přišlo hodně divné po zkušenosti s 325ci se sport výfukem. Pro jistotu tam dali ještě rezonátor, který údajně nějaký zvuk pohltí. Nevím co je na tom pravdy, ale výsledek je pro mě špatný. Myslím že i sportovní koncový díl by okázal auto utišit víc než tohle řešení, jenže jsem nenašel nic co by se tam asi vlezlo. Sportovní výfuky maj hodně podobné tvary tomu origo. výfuku. Dělaj se i podélné, le nevím jak to tam kdo dokáže dostat.

Děkuji za rady - je to na BMW 330i e90

foto k příspěvku  od Kindlik

o 13.11.2014, 19:47 | Kindlik
Není foto mého auta. Foto pro představu o velikosti místa.

foto k příspěvku  od Kindlik

o 13.11.2014, 19:50 | endru.ondra
vyndej rezonátor a nech tam klasický střední díl
o 13.11.2014, 20:32 | dr.marty
jj,největší bordel dělá rezonátor
o 13.11.2014, 20:44 | Honza2.016v
nějakej magnaflow by se tam vešel...
o 14.11.2014, 07:23 | Komba
domnívam se že právě ten rezonátor ještě žene víc plyny ven a dělá to větší kravál,tak jak psali hoši nademnou.Když ho vyndáš,mohlo by se to trochu zklidnit
o 14.11.2014, 07:50 | Kindlik
Na aute je vse zachovano. Vsechny katy i stredovej tlumic. Myslite ze ten rezonator ktery se dal misto koncoveho tlumice dela vetsi bordel nez kdyz bude jen trubka?
o 14.11.2014, 22:28 | Komba
Kdyžtak mě opravte,ale já tam žádný rezonátor nevidím.Dělali ti jen to co je stříbrný?to je podle mě jen čistá trubka.
o 14.11.2014, 22:48 | Rajdlos
Taky nevidim zadny rezonator. Jinak pomohl by i mensi tlumic dozadu. Delaji se i hodne kratke.
o 14.11.2014, 23:58 | Kindlik
Děkuji za rady a to foto co jsem sem dal, tak je to u něj i napsané. Není to foto mého auta. Na foto je opravdu jen trubka :) když bylo auto na heveru tak jsem nic nefotil. Vědět že to řešit budu, tak jsem udělal real foto. Zítra tam jedu tak uvidím co vymyslí jako pokus číslo dva.
o 15.11.2014, 06:46 | Komba
Aha,tak to potom soráč,blbě nečetl jsem už u druhého obrázku.Ale stejně si myslím,že s rezonátorem to udělá o trochu větší rambajs než bez.
o 15.11.2014, 16:49 | Timon.z
tohle [ Link ] by tam nevešlo?pověsit ho napříč a dva pravé úhly kolen
o 15.11.2014, 20:16 | rencek
jak píše honza - magnaflow by se asi vešel - taky to teď řeším na imprezu místo origo příčňáku - [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4799 sekund.