Navštíveno 12678x
Tak konečně se uzavřela epizoda klempířského snažení... A nastal čas odvozu do lakovny...
Cesty do lakoven bývají spletité :-D
...srovnání - bus a bus... :-D
14.11.2014, 11:06 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-11-14 11:07:11
A už v lakovně...
Termín dohodnut na cca konec února... ;-)
...no a barva?...
...ta je jasná! ;-)
Luke-Jeep. Kde to je foceno 14.11.2014, 11:01 ?
14.11.2014, 19:59 |
choze Like 😉
Pecka, na tohle se fakt tesim ;)
Harryp: Kus jižně od Opavy ;-)
14.11.2014, 23:22 |
cupra.165 | Upraveno: 2014-11-14 23:27:25
[ Link ] ta barva Luku je subaru sti 02C? Kdyby se ti libila trosku tmavsi,co ma ted sti 2015,tak kod je k7x.
Jinak se taky moc tesim na vysledek :-)
Tady ty modre muzes porovnat
Zajímavé! No - ale chcu ty autíka mít stejný ;-)
No a navíc barva nebude jediné co bude v busíku ze subaru ;-)
Si říkám :) že je mi to místo povědomé :) co tě vedlo lakovat až tady u nás :)))
Páč se to kousek nad těma serpentýnama vařilo ;-) nejlepší klempíra na busíky...
No a lakýra? Umí a je za dobrý love ;-)
Luke-Jeep: Já si to jen potřeboval potvrdit, ale vše tomu nasvědčovalo :-)
To mi chceš říct, že tam narveš ze subaru i boxera? Zrovna tenhle víkend dávali pořad tuším Záchrana klasických aut a rvali ho do starého brouka. Ale výsledek jsem neviděl, musel jsem pokládat koberec.
18.11.2014, 22:25 |
Pluto To je jasný, bude tam motor :-)
20.11.2014, 19:25 |
Kesam Už se těším na finále.
Ne, vodnika ne... :) kdyz uz menit motor tak aspon zachovat rodokmen, chlazeni vzduchem a jen pridat par valcu ne?
Ne, vodnika ne... :) kdyz uz menit motor tak aspon zachovat rodokmen, chlazeni vzduchem a jen pridat par valcu ne?
no to by urcite bylo fajn, kdyby motor nestal vic jak hotovy auto :-) a jeste otazka jestli by tam sel jednoduse dostat....
tas spz na Porschakovi je taky dobra :o)
Sencome to víš... Jsem v té řadě na magistrátu popocházel sem a tam aby na mě padl řada včas :-D
Vodníka jo... Na šestihrnek není místo bez zásahu do konstrukce auta a na to prdím... Chcu jen vratný úpravy ;-) jednoho krásnýho dne půjde do úplnýho originálu - na starý kolena... A potřebuju něco silnějšího na tahání ;-)
Teď ale přibyl další dílek do skládanky - sedačky... ;-) a opět budou z Porsche stáje ;-)
ty tvoje seriály mě baví, tak neotálej s dalším dílem :)
Hehe pokračování bude kapku trvat - termín dokončení lakování je až konec února ;-)
tak určitě už pracuješ na interieru, vybavení, kola, atd., ne? :) to aby v mezi časech nebyla nuda :)
Upřímně spíš dělám přezčasy abych to všechno poplatil :-D ale snažím se co to jde ;-) teď třeba sháním látku na potahy co by se mi zamlouvala ;-)