Navštíveno 22161x
26.01.2015, 16:35 |
bobes Ahoj kluci tak došla řeč na výrobky o firmy VIKA.....vesměs pro koncernové vozy....Ví někdo z vás odkud je původ vyroby.....Děkuji
Různě (polsko, čína, turecko...) a vesměs je to totální sračka...
Je to totalni sracka? Nevim,ja bych si to nekoupil, ale v Hp-Sporting to montujou na vse jak me bxlo od nich receno a pry bez problemu....
26.01.2015, 20:59 |
Komba úplná sračka to asi nebude,ale v obchodním řetězci bych to řadil až na spodní příčky:) možná že starline je o trochu lepší.Ale těch značek je dnes už tolik,že se to nedá srovnávat a nakoupí si každej.Já bych to osobně do auta nechtěl,nejsem tak bohatý,abych si mohl kupovat levný věci:)
Odpad, buď to nepasuje, nebo nefunguje už v krabičce...ale furt se to prodává pač je to levné :D
Jájínek: Cože? To chceš říct, že tohle hušek montuje na sportovní a nebo závodní auta? To je vtip?
Jako je pravda, že na fávo jsem si jednu ploosu koupil, ale to jsem vědel, že za dva roky jde po dosloužení na stavbě do šrotu a celá poloosa stála 1000,- zatímco origo díl stojí jen jeden kloub bez manžety přes litr... Z toho asi plyne co to bude za kvalitu.
26.01.2015, 22:01 |
Jajinek | Upraveno: 2015-01-26 22:03:13
Tuner#2
Jedu z telefonu a nevim jak zkopirovat odkaz,takze asi tak viz foto a koment od pi.Hengalove:
Ano dáváme :D
Super,koukam ze to fakt nefunguje :-D
Jo mě tuhle taky screeshot nešel vložit.
Každopádně díky za e-mail, je to zajímavé a osobně to po zkušenostech kamarádů s dílama vika moc nechápu...
já bych to zase tak nehrotil... kazdej nadava na Starline... jo jasny pred sedmi rokama sem kamaradovi na Scirocco daval homokinetak SL a vydrzel mesic.... ale pak mi v Kelly naznacili neco o zmene dodavatele (nevim co je na tom pravdy) a od ty doby jsem zadnej Starline dil nevracel... a to je beru docela nahusto pro sebe i pro znamy kdyz neco chtej... nevim no.. je to na kazdym co si bude kupovat.. :-)
Taky sem na to cumel jak krava.....cekal bych vse ale viku ne
Tak to sem borci vlozte me to nejde
29.01.2015, 17:42 |
Hráďa viku sem si koupil na pracovní auto - felina pick up 1.9D oba kotouče za 440,- kotouče sen navrtal jako všechny co jezdim a rozdíl od tuctovejch značek sem nepozoroval - extrémní kroucení nenastalo, při vrtání je to stejný bláto jako levný značky ale na normální použití nebo na velice lehký auta nemam problém - možná dřív změnily byrvu,,,
To me chces rict teda pokud nevozis vatu ze ty origo brzdy brzdi? Ja na pikousu ted budu davat 260chlazeny protoze v lete jak sem vozit pisek atd sem mel fakt obavu u brzdeni. Jen doplnim ze nalozenej nejezdim vic jak 80 a nevozim plnou korbu aby nekdo nerekl ty ses jantar kdyz tam nalozis tunu.
Autodíly pro všechny značky vozů za nejlepší ceny -->
Mroauto.cz
[ Link ]
03.02.2015, 18:49 |
Hráďa hele je pravda, že klučina přede mnou, protože nedobrzdil s vlekem, dával dozadu kotouče z VW Kolfa... ale jak řikam, něco to odjezdilo a nepozoroval jsem znatelnej rozdíl. vozil jsem motrorku, sem tam kola nápravy a tak, takže je pravda že vlastně nic moc těžkýho
04.02.2015, 16:35 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2015-02-04 16:37:33
Hele hodťe sem prosím někdo ten printscreen znova a v jpg.To je velice zásadní a musím říct že i zajímaá informace..
díky
P.S. Beru zpět...už jsem se k tomu dobral :-)
levné a kvalitní díly na autorozvody.cz nakupuji tam často a nikdy nebyl žádný problém doporučuji