Navštíveno 17942x
Docela se těším, zadek vypadá cool.
Koncept jménem BMW 3.0 CSL Hommage výrobce ukáže 22. května na přehlídce Concorso d'Eleganza Villa d'Este u Komského jezera v Itálii.
Zdroj:
[ Link ] [ Link ]
Jj zahliadol som na jednom blogu niektorý deň, bude to rozhodne zaujímavé :-)
další střípek CSLka
Kez to nejsou jen imitace vydechu a vse bude funkcni... ikdyz si to pak moc neumim predstavit za deste :-)
Mne se to libi, hezci nez i8.
Jestlipak bude zase v rádiu pod předvolbami nahráno několik verzí zvukového projevu motoru :)))
Zvuk motoru z repro, všude samý ledky a LCD... no já myslím, že originálu to nebude šahat ani po ventilky :))
20.05.2015, 00:08 |
zipp T2: ty jsi se narodil ve špatné době, co? Že pořád obdivuješ tyhle starý plechovky a na moderní auta v každým příspěvku prskáš
Ani ne, veteranskych akci a mist kde jsem nebyl je porad dost a dost ;)
20.05.2015, 06:29 |
Lufas No jo original je jen jeden:-D
no jo, že se vůbec pouštěli do vývoje něčeho nového, když už tenkrát vlastně bylo nejlepší :)
20.05.2015, 11:18 |
CervinVega | Upraveno: 2015-05-20 11:19:02
Na dobu vzniku je 430PS pri 8800 ot/min impresivni, hlavne kdyz vezmeme v potaz, ze to dokazalo vyhravat 24hod zavody...
dneska maji M54 motory problem vubec vydrzet nekolik zavodu, pokud se drzi pres 7000 ot/min
[ Link ]
20.05.2015, 11:55 |
gizmi Treba se nekdo u nadechu inspiroval v Suzuce u LFA a v zadni casti jsou chladice.. nechme se prekvapit..
Petura: Uz i Ty? Ach jo...
Tak z predu sa im to vyslovene nepodarilo...
taky mi občas nesedne večere, ale většinou to stihnu hodit do záchodu, na rýsovací prkno jsem ještě nezvracel
Tak do nejakyho dilu Batmana by se to hodilo, ale jinak to nema puvodniho csl ani naznak. Jak kdyby se ten predek roztejkal. Nekdy mene je vice....
23.05.2015, 08:54 |
Kamil hnus
Tak to je fakt obludnost :) zadek to melo peknej
Jestli jsem to dobre pochopil tak bmw zverejnilo jen ten detail na prvni fotce - na zaklade toho nejakej nadsenec dokreslil cely auto. Tzn je to jen odhad jak by to asi mohlo vypadat cele -
Ty rendery zepredu - jsou uz to ofiko obrazky, nebo opet jen predstava nejakeho grafika?
Tak po 22.5. uz je, takze to asi predstava neni... BMW je posledni roky hlavne z predu designovy pruser a tohle to jen potvrdilo...
Tesim se na novou Supru. Jedno z nejhezcich novych aut.
23.05.2015, 10:36 |
AR tak je jasné že místní experti budou plivat ale ostatním to žíly trhat nebude
Aha tak uz je to ofiko. Me to teda tak hrozny neprijde. Ale ani to teda neni uplne muj salek caje...
Ja bych to designovym pruserem nenazval, ale je mozny ze nemam vkus.
23.05.2015, 14:12 |
choze me by bylo u prd.le jakej to má čumák, hlavně, že bych se pořádně svezl ;)
Tak predek je opravdu hruza,bohuzel nektere modely od BMW jsou designova tragedie..-(
AR: Tím ostatním myslíš sebe? To chápu, žes v tom našel zalíbení po tom co tvoje výtvory (zmrvenej Rapid cabrio) vypadali třeba takto...
Holt vkus si opravdu koupit nejde :)))
Pavel 528: Mám stejný názor... Každej den jsem jezdil kolem inveltu v Plzni a rok od roku jsem si v duchu říkal kam to jen spějě? Ještě, že to celkem dlouhý čas zachraňoval Jírovec M3 po Soprovi a svou sérivou E30 M3 :))
Vyvoj auta je pomerne nakladna zalezotost tak asi neni prekvapeni ze automobilky navrhuji auta ktere si lidi koupi - tady nejvetsi prudici asi novy bawo nekoupi i kdyby vypadalo jako trica ...
Slechti doma nakej 25let starej krap a na bezny jezdeni maj nakou sterilni socku ...
Kupicka uz si 10 let nikdo nekupuje kdyz nemaj 4dvere a diesel a pak petrolheads brecej ze uz se nedelaj jiny auta nez nez hnusny kombiky :)
když jsem viděl a byl svezen i8, nenašel jsem nic, co by se mi nelíbilo, naopak, jsem z toho auta byl absolutně nadšenej. Odpustil jsem mu i ten tříválec.
... tohle vypadá, jako by to zase postavil nějakej sjetej rusák z pur pěny a laminátu. Zadek dejme tomu, předek nevím no, ty chromovaný megaledviny, navíc v tom vidím podobnost s původním csl asi jako mezi 110R s tím novým paskvilem R200 od Novague. Takže znovu, a líp ;-)
T2:jako ja jsem docela konzervativni clovek a v podstate az na par vyjimek jezdim skoro 20let bavorakama...ted jsem zatim skoncil na E61,ke ktere jsem mel jeste do nedavna opravdu designovy odpor...nicmene tedy venkovni design je udelan dost nadcasove a proste v r. 2003 tezce predbehl dobu a melo to byt v 5er radach asi trochu obracene tedy po E39,mela byt F10 a pak az E60..o]]]proste bylo to moc extremni...
Nicmene totalni katastrofa je interier,kterej je nezkousnutelnej a to ze ma byt premiovka?Takze v podstate nevim,jaky si koupim dalsi auto po tomto,protoze BMW me dnes skoro nicim neoslovuje...
Pavel528: no v tom pripade si musis dat otazku cim jezdi vsichni ti papezove, hitlerove, musoliniove, sadamove, drogovi dealeri, ropni magnati, rusti mafiani, proste elita. :-)
napoveda: bmw to neni :-)
Proffesor_W:ale to je mi jasny cim,nicmene ze bych byl uneseny z Ecka se rict take neda a S je uz proste hroznej tank...no proste neni co koupit..o]]
24.05.2015, 01:34 |
Proffesor_W | Upraveno: 2015-05-24 01:34:35
hele, ale ani jeden z tech panu co jsem zmynil nejezdil Eckem a ani novym Skem, koukas na spatny roky :-)
[ Link ]
24.05.2015, 13:49 |
AR tunere....seš ubožák, ale nepřekvapuje to.
AR: Napodobne ;) Ja jen mistnim expertum co na to hnusne BMW plivou ukazuju co ses zac a ze to s tim vkusem asi nebude chyba na nasi strane :))
Odstranil bych ty vlnky co se tahnou od narazniku az na kapotu (csl i e46 csl maji narazniky temer hladke bez zbytecnych kudrdlinek) a zmensit ledvinky (tohle je jak dualframe audi) a pak by to nemuselo byt spatny, ale zase by to bylo malo akcni a sokujici.
Tady snad každá debata obsahuje urážky Tuner vs všichni možní ...
24.05.2015, 19:29 |
gizmi | Upraveno: 2015-05-24 19:30:49
Tuner je jako panacek od Alzy. Obcas nejaka ta dobra rada, ale clovek se mu spis smeje a v realu by ho zadupal :D
Rocco.: bohuzel je to tak..
k BMW: me se treba zadek libi hodne a predek kdyz by se udelalo par drobnych zmen, tak take. Alespon to neni ve stylu postavim vedle sebe vsechny aktualni modely a ze predu nepoznam jaky to je..
Na videu lepsi nez na fotkach, ale furt je to silene.
no je to hruza,jak tuning nejakyho domaciho kutila pred 10-15lety...
27.05.2015, 09:06 |
gizmi Zajímavé..na videu se mi spíš líbí předek a zadek vůbec :D Přesně naopak co fotky. Hodně dělá ta barva, kdyby bylo celé černé v metle s třpitkama, tak taky bude vypadat lepe než ta tuzerská žlutá.
27.05.2015, 17:34 |
Chris no neviem hovorte co chcete, ale vyzera otrasne. Ako par rokov dozadu ked som videl olaminatovanu skodu 120 s WRC kridlom alla Sedlakotuning.
3.0 CSL je ikona, preto by si zasluzila seriozneho nasledovnika, nie hento....
29.05.2015, 00:52 |
Jozzo | Upraveno: 2015-05-29 00:53:00
nevrací se nám japonsko? :D
mno, vostry :-/ tak snad to bude jen koncept a ne dalsi smer designu seriovek...
Americký muscle car říznutý Japonskem..
Jako věřím, že jízdní vlastnosti budou fenomenální, ale je to divočina. Méně je více, asi bych ubral té uřvanosti.
Interiér hnus, a to jsem velký fanda značky.
30.05.2015, 13:49 |
gizmi Bosozoku je nahodou NEJVIC :D :D Tohle na fotce je extrem, ale nekdy jsou ty auta docela mazec :D
31.05.2015, 23:00 |
Kesam Ten introš je teda hroznej a zrcatka má asi nějaké kamery nebo co to je ne? :-)
už jsem se začal bát, že se tu neobjeví aspoň kousek škodovky :)
Tak zdá sa že sa potvrdilo zase, že to chce správny make-up. Vidím to v tejto farbe a mrte sa mi to ľúbi (až na malé detaily) :-)
Jako muSlim - zrovna včera jsem viděl na živo jiné BMW v té hnusné žluté barvě a ani to se mi nelíbilo - naopak tyto M barvy jsou dělo...
Ja teda nevim, ale ani make-up nepomohl...
Ty M barvy jsou znatelne libivejsi, uz jen proto, ze schovavaji spoustu tech linek kastle.
16.08.2015, 21:06 |
tesil Něco pro Tunera na spraveni chutě.
tesil: Já si teda nevzpomínám, že bych se někdy nad Fabii II někde rozplíval po stránce designu. Můžeš hodit odkaz? protože pokud ne, tak tě budu muset zařadit na listinu blbečků rýpajících za každou cenu ;)
16.08.2015, 21:39 |
tesil Tak teď se třeba trefim.....
Ne, nerejpu, jen se nudím:-)
Todle už ani nemá cenu komentovat, gratuluji k zapsání na listinu ;)