Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Downpipe Audi S3 8L 154kW

o Navštíveno 12021x o
o 22.07.2015, 13:08 | BMW_318iS
Jelikož mám již téměř utržený vlnovec a seriove katalyzatory jsou již téměř ucpané, tak řeším náhradu této části na novou.

Teď ale otázka, koupit 3"downpipe včetne sport.katu 200cpi nebo bez, jelikož si nejsem jistej zda bude plnit alespon z poloviny tu funkcni co má plnit katalizator.

rešil bych asi tento od Rajdlose:

[ Link ]

Bud tento bez katu nebo verze s katem která je o 4500 drazsi:
[ Link ]

Co myslíte?

Jelikož mi vadí když auto bez katu smrdí, tak bych se přikláněl k verzi s tím katem ale, nevím zda tohle je ta správná cesta.

Díky za radu chlapci a děvčata ;)

o 22.07.2015, 13:32 | BMW_318iS | Upraveno: 2015-07-22 13:33:15
.
o 22.07.2015, 20:43 | Pajk
Kup s katem. Nebudeš mít aspoň problém na STK. Sám mám bez čehokoliv, jen rouru a dnes bych dal už jen s katem. Další věc je, že nebudeš muset pravděpodobně vyřazovat jednu lambdu. Ale to není až takový problém.
o 22.07.2015, 22:37 | Rajdlos
Jsou to metalické katy. Restrikce tam je. Ale napr. I Milltek uvadi, ze po namontovani se musi vyradit druha lambda. To znamena softwarove a nebo odstinenim ;) jinak downpipu jsme prodali mraky a funguji velice dobre obe verze. Pokud chces max. vykon, tak plne pruchozi bez katu.
o 22.07.2015, 22:55 | BMW_318iS
No prave ze mam APY takze jen lambdu jednu pred katem. Takze pr9blematiku se softem resit nemusim. Resim jen co tam dat z hlediska efektivity. Jakmile to poskladam tak pak sebude resit soft.

Dnes jsem shodil kat a zkusil jizdu bez nej, zase takova hruza to nebyla a smrad prijatelnej, tak mozna zkusim pak ten downpipe bez neho.

Jen ted resim nejaky drobnosti s chodem motoru tak az na to prijdu, tak se ti martine ozvu a udelame objednavku ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4209 sekund.