Navštíveno 14421x
Cus,premyslam ze cez zimu pozhanam nejake nove kola 17palcu,pacia sa mi napr. Tomason TN1 ale kola by som dal cele do ciernej farby kedze auto ladim co najviac v kombinacii ciernej a hnedej,Vas nazor?Alebo aj virtual tuning na nejake kola?Este ich moc upravenych nechodi tak si to nedokazem moc predstavit,Dík
Mel bych na prodej TN1 ale 18". Bez skrabancu.
Dik ale 18 je moc,mam to na kazdodenne jazdenie po Prahe a okoli a je tma tvrdsi podvozok a terza tam mam 16tky a 18 by bolo asi moc
Jaké na to přijdou pneu, pokud to budou 17"?
Myslím si, že i tak to na pohled bude působit malým dojmem, asi bych taky zvážil 18", rozdíl v komfortu není tak velký.
Keby boli 17" tak rozmer pneu bude asi 215/45 alebo 215/40 to by som musel nejak dopasovat asi podla sirky disku,pravdu povedat 18by sa mi tam pacili ale auto nemozem znizovat musi byt vysoke ako koza pretoze jazdim po stavbach kazdy den taham v tom hromadu veci naradi atd.
A v 18" rozmeru by museli byt ake pneu?
No v 17 a na seriovým podvozku asi žádnej zázrak nevymyslíš, zůstal bych u nějákých origo napříč koncernem. Teď tam máš co, z fotky prd vidět :-)
Teraz tam mam original 16" Model Beam
Augi ma tedka 17" navic ;-)
02.10.2015, 22:38 |
Augi nebsterish: jsou to tyto:
[ Link ] se zimními pneu
30.01.2016, 22:37 |
Losky tak pořídil si nějaké jiné?
Zatim ne.Tu na fore ma odhocarali od zmen ET tak sa poohliadnem po originalnych od skody s rovnakym ET ako mam v TP