Navštíveno 601x

09.04.2006, 14:43 |
Filda Máte někdo zkušenosti s letníma gumama od těchhle výrobců?? Na Avon jsem slyšel dost chválu, ale zase jsou podezřele levný a Nankang se nikde moc nezmiňuje. Jde mi o to jestli má cenu o nich přemejšlet.

09.04.2006, 14:49 |
Arno Jelikož se taky pořád rozmýšlím, jaké koupit pneu, tak jsem teď docela studoval dostupné materiály. Nevím, jak Avon, ale Nankang bych být tebou okamžitě pustil z hlavy! Podívej na tu dolní tabulku, dopadly naprosto katastrofálně a dokonce je označují jako "životu nebezpečné"
[ Link ]
Avony sem kdysy uz mel, nebyli spatny, ted je mam nahodnou zase a nejsou spatny. zalezi co cekas, ale pokud uvažujes o ZV3, tak za ty prachy nebude mit moc konkurence. Nankang neznam, ale uz jen ten nazev mi je proti srsti....
Avony jsou pry vcelku slusny, hazou je i ruzni upravci na kary v USA
Na Avonu jezdí RR a Bentley, ale je fakt že v trochu jiných jak rozměrech, tak rychlostních a váhových indexech, než bývá běžná nabídka zdejších prodejců pneumatik....
Avon je normální značková guma a Nankang je čínskej shit.
Ten nankang byl nedávno myslím i v Auto tipu v testu letních pneu a katastrofa...
Jestli chceš levný a dobrý gumy, tak zkus Lassa impetus2, dal jsem na kámoše co prodává pneu a jsem fakt spokojenej. Už jsem měl i zimní a pohoda. Jsou za cenu barumek, ale mnohem lepší.
na Avonech jezděj i formule ...

09.04.2006, 22:20 |
Beda Mam Avon ZV3 na aute a jsem moc spokojenej, za tu cenu super

10.04.2006, 10:24 |
Alííí Myslím, že Nankang používaj nějaký japonský závody taky, nějaký okruhy "cestovních" vozů, a nevypadaly nijak hrozně...
No on asi i Nankang bude umět udělat dobrý gumy-ale to na závody umí asi všichni gumaři... Není guma jako guma...to co bude v obchodech pro normální spotřebitele bude určitě jen "běžná kvalita"... tak to bude se všema výrobcema + - V tomhle případě bych asi volil AVON... Bude to asi jako mám si koupit Botasky,nebo Adidasky?