Navštíveno 12871x
18.10.2008, 18:18 |
petis dotaz na obchodníky. Dá se sehnat autofolie v bíle barvě? Nebo muže někdo dodat?:-)
dá zeptej se toho blázna s bílym leonem :D Alíího :)
Petis - není problém bílou jsem použil u mne na vlajku :-)
a ještě ses mi při tlačení díval na střechu :-)
19.10.2008, 14:04 |
petis Ali:-)))), a je vidět zkrz?:-) Asi dám stříbrnou a uvidíme co to udělá:-)
19.10.2008, 18:10 |
Kesam Ja jsem jednou videl že ji mel typan na bmw na prědnim okne tu zrdcadlovku :-)
trochu oživím, má někdo zkušenosti s transparentní ochranou fólií na kapotě, případně na předním nárazníku, hlavně ohledně výdrže proti kamínkům apod.? Mám na Acco docela dost kapotu oťukanou, čím dál více, takže jen lakovat je k ničemu, neb to za chvíli bude zase, tak hledám řešení, co po laku. Díky za info
01.03.2015, 13:05 |
Augi | Upraveno: 2015-03-01 13:05:50
HIGHTOWER: Řeknu Ti to jednoduše, ačkoliv se Ti to nebude líbit. NEJEZDI TAK BLÍZKO ZA AUTAMA! Mluvím z vlastní zkušenosti. Můj 8 let starý lak na mé bývalé Oktě vypadal lépe než lak Oktě mé bévalé ženy po 2 roky starém celolaku. Podotýkám, jezdíme stejnou trasu Blansko-Brno každý den do práce oba dva. Toť vše.
Teď mám Fabii a Roomstera a světe div se, opět žádný problém, opět žádný "ťukanec" od kamínků...
něco už na kapotě bylo, ale schytal jsem dost oděrků na D1 u Velkého Meziříčí, v sobotu ráno, provoz skoro žádný, osobní auto přede mnou cca 100 m v levém pruhu (takže to bylo na silnici ten štěrk :-( ), já v pravém a i tak mi "oštěrkoval" kapotu a blatník, že je to vidět i na dálku... Nikdy jsem to předtím neřešil, ale tohle je vážně hodně a když už to nechám opravit a nalakovat, tak to chci pro případné další takovéto události ochránit, přeci jen fólie vyjde lépe než to lakovat... Holt jsem byl v blbý čas na blbém místě :-(