Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Hifi aparát

o Navštíveno 2549x o
o 02.04.2013, 12:08 | Zdeny60
Dám to i sem, protože jsou zde někteří hifíci:-)

Zvažuji prodej svého druhého aparátu:

- bedny B&W Matrix 801mkII
- zesilovač kombo Bryston 4B-SST + preamp BP25 + zdroj
- CD Copland 822.

STav: BW naprosto unikátní stav bez odřenin, obouchaných rohů a hran, provozováno v nekuřáckém prostředí, v místě, kam nedopadaly sluneční paprsky, navíc provozovány jen a pouze s ochrannými kryty. Měniče 100%, závěsy 1A 100%. Barva beden: černý mořený dub. Mám je včetně orid. hrotů BW. Původ beden: ČR/Praha

Bryston - jsem 1. majitel, stáří asi 6-7 let, takže záruka ještě 13-14 let, koupeno zde v ČR u dýlera obaly atd samozřejmostí. Bez jediného vlasového škrábance. Barva stříbrná, provedení do racku s madly.

CD Copland - jsem 2. majitel, stav technický 100%, optický asi 90% (na hroní straně skříně jsou stopy po dalších přístrojích, ale žádné drama, být to auto, napsáno by bylo "perfektní, bez vady" :-)

Ceny: BW 55tCZK
Bryston 75tCZK
CD 15tCZK

Předvedu po dohodě, rozumné slevě se v případě zájmu nebráním. Odvoz beden nutný na vlatní náklady a úsilí:-)

Zvukově nemá cenu příliš popisovat, tato sestava v pořizovací ceně cca 395tCZK (nyní za 145 tCZK)produkuje zvuk, který posktyne dnes sestava za daleko vyšší ceny, jen pro dokreslení, BW801M-mkII byly ještě donedávna (tak 2 roky zpět) používány v studiu Rudolfinum v Praze jako hlavní bedny, Bryston je refernce v mnoha světových studiích, Copland je Cd s velmi dynamických zvukem a nádherným detailem, výstup XLR, váha bezmála 12kg...

Kdyby byl zájemce, tak kontakt je zde: 603 862 052

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.326 sekund.