Dám to i sem, protože jsou zde někteří hifíci:-)
Zvažuji prodej svého druhého aparátu:
- bedny B&W Matrix 801mkII
- zesilovač kombo Bryston 4B-SST + preamp BP25 + zdroj
- CD Copland 822.
STav: BW naprosto unikátní stav bez odřenin, obouchaných rohů a hran, provozováno v nekuřáckém prostředí, v místě, kam nedopadaly sluneční paprsky, navíc provozovány jen a pouze s ochrannými kryty. Měniče 100%, závěsy 1A 100%. Barva beden: černý mořený dub. Mám je včetně orid. hrotů BW. Původ beden: ČR/Praha
Bryston - jsem 1. majitel, stáří asi 6-7 let, takže záruka ještě 13-14 let, koupeno zde v ČR u dýlera obaly atd samozřejmostí. Bez jediného vlasového škrábance. Barva stříbrná, provedení do racku s madly.
CD Copland - jsem 2. majitel, stav technický 100%, optický asi 90% (na hroní straně skříně jsou stopy po dalších přístrojích, ale žádné drama, být to auto, napsáno by bylo "perfektní, bez vady" :-)
Ceny: BW 55tCZK
Bryston 75tCZK
CD 15tCZK
Předvedu po dohodě, rozumné slevě se v případě zájmu nebráním. Odvoz beden nutný na vlatní náklady a úsilí:-)
Zvukově nemá cenu příliš popisovat, tato sestava v pořizovací ceně cca 395tCZK (nyní za 145 tCZK)produkuje zvuk, který posktyne dnes sestava za daleko vyšší ceny, jen pro dokreslení, BW801M-mkII byly ještě donedávna (tak 2 roky zpět) používány v studiu Rudolfinum v Praze jako hlavní bedny, Bryston je refernce v mnoha světových studiích, Copland je Cd s velmi dynamických zvukem a nádherným detailem, výstup XLR, váha bezmála 12kg...
Kdyby byl zájemce, tak kontakt je zde: 603 862 052