Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Nový zadní nárazník R-line Golf IV

o Navštíveno 12005x o
o 11.12.2014, 23:05 | djrasty
Nový zadní nárazník R-Line VW Golf 4. Jednoduchá montáž jako originál. Nárazník má všechny držáky i otvory pro uchycení a otvory pro osvětlení SPZ. Spodní difuzor je demontovatelný a lze ho kdykoli nahradit originálním difuzorem pro jeden, dva nebo čtyři koncovky výfuku. Cena 4500,-

foto k příspěvku  od djrasty

o 11.12.2014, 23:06 | djrasty

foto k příspěvku  od djrasty

o 12.12.2014, 18:40 | gizmi
plast, nebo lamino?
o 12.12.2014, 23:36 | djrasty
Plastový stojí 16tis. :) Jedná se o GFK od Německého výrobce Bufa. S tímto materiálem děláme 10let od tohoto výrobce. Mohu poskytnout kontakt na lidi, kteří tento nárazník mají a jsou velice spokojeni obzvláště se zpracováním a tím jak pasuje.
o 13.12.2014, 15:28 | gizmi
To je sice vsechno krasne, ale nema to homologaci a pri prvnim tukanci ve meste rupne, takze pro bezne jezdeni k nicemu.
o 13.12.2014, 18:03 | djrasty
Určitě nepraskne při každém ťukanci. Už jsem jich dost viděl po nehodě. Nejedná se o Polský lamino. Stejné lamino používá firma SRS-Tec pro kterou jsem pracoval. Pokid je náraz větší, praskne, ale oprava vyjde na pár korun. Repliky z ABS také prasknou. I originál se promáčkne nebo praskne ale origo stojí 16tis. Nikomu nic nenutim jen tady lidi maj stále laminát za šrot protože kupujou šroty z Polska.
o 27.07.2018, 17:02 | 14kapr88
Dobrý den, Lze obědnat jen spodní difutor ? narazník mám v pořádku ale difuzor popraskal. Děkuji
o 27.07.2018, 20:38 | AllInOne
Ale to víš že jo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.