Navštíveno 12005x

Nový zadní nárazník R-Line VW Golf 4. Jednoduchá montáž jako originál. Nárazník má všechny držáky i otvory pro uchycení a otvory pro osvětlení SPZ. Spodní difuzor je demontovatelný a lze ho kdykoli nahradit originálním difuzorem pro jeden, dva nebo čtyři koncovky výfuku. Cena 4500,-

12.12.2014, 18:40 |
gizmi plast, nebo lamino?
Plastový stojí 16tis. :) Jedná se o GFK od Německého výrobce Bufa. S tímto materiálem děláme 10let od tohoto výrobce. Mohu poskytnout kontakt na lidi, kteří tento nárazník mají a jsou velice spokojeni obzvláště se zpracováním a tím jak pasuje.

13.12.2014, 15:28 |
gizmi To je sice vsechno krasne, ale nema to homologaci a pri prvnim tukanci ve meste rupne, takze pro bezne jezdeni k nicemu.
Určitě nepraskne při každém ťukanci. Už jsem jich dost viděl po nehodě. Nejedná se o Polský lamino. Stejné lamino používá firma SRS-Tec pro kterou jsem pracoval. Pokid je náraz větší, praskne, ale oprava vyjde na pár korun. Repliky z ABS také prasknou. I originál se promáčkne nebo praskne ale origo stojí 16tis. Nikomu nic nenutim jen tady lidi maj stále laminát za šrot protože kupujou šroty z Polska.
Dobrý den, Lze obědnat jen spodní difutor ? narazník mám v pořádku ale difuzor popraskal. Děkuji