Navštíveno 15407x
Měl bych na prodej letošní velké loupané vlašské ořechy, chuťově výborné.
6 kg - cena za 1kg 180kč.
Nikam neposílám, ideál Brno a okolí.
Preferuju odběr 6kg.
30.10.2015, 09:16 |
AR zajímavá cena za loupané, co sem teď viděl někde na krámě tak byly neloupané za 240kč/kg
Ja videl lopany za 140....ale nechutnal sem takze nemohu posoudit...
V Brne na Zelnaku byly loupany za 340 kc / kg.
Uz jsem jich prodal cca 15 kg a vsici si libovali.
30.10.2015, 12:26 |
AR jo letos byla slušná nadílka jen co je pravda, kolem cesty k nám do dědiny je docela dost ořešáků a poslední dobou to tam byl docela boj jak tam byly nájezdy sběračů. Nekteří ani neváhali se o těch pár ořechů porvat :D
:-))) i já jsem takových pär blbů viděl :-)
Prodávaj to naši, jä to neloupu:-)
30.10.2015, 13:14 |
TROY U nás jsem viděl už i BIO vlašský vořechy loupaný za 450 kč/kg. Nevim jak dosáhli toho BIO :)))
A je fakt že sběračů vořechů jsem letos viděl víc jak hnědočechů co brali jabka u silnice do výkupu a to byla cena 2kč/kg.
04.11.2015, 19:52 |
fredy Taak beru vse. Jsem z brna. Zitra muzem poresit ok?
fredy, je 5 nebo 6 kg, zjistim.
Hod mi do mailu tel, zitra neni problem. Dopo cinknu
Poslední vorgle pryč, díky fredymu.
Kdyby nekdo chtel, tak bych mel taky nejakych 10kg loupanych na prodej. Cena taktez 170,- za 1kg
ofiko velkoobchod je 235,- bez DPH, ted koukam zrovna na fakturu :-)
Slovácké ořechy aktuální, už jsem tady někomu prodával, zatím k dispozici 5kg.Žádný bordel, většinou půlky.Možnost poslat.
Za kolik je mas? Jen info
Vzal bych 3 kg, pošleš je ? Platba může být předem na účet.
24.10.2017, 21:22 |
tesil | Upraveno: 2017-10-24 21:23:19
Vzal bych pri cene do 200,- 5 kilo. Idealne Brno. Kdyby nahodou nekdo...
pište na mail kdo ještě nenapsal .... nevím kolik je celkově,takže to budu brát tak,že kdo dřív přijde,ten dřív mele.
zbývá 2 kg kdyby někdo chtěl
aha,psal jsem odpověď ohledně platby ale už ses neozval a nic nepřišlo,tak jsem myslel,že nemáš zájem ...
K dispozici posledních 5kg , cena 210,-/kg
OT: to snad musí být chráněná dílna, dvě stovky za kilo...to nemyslím špatně, taky jich mám mraky a vím, co je naloupat kilo
Co víc jsem pro to mohl udělat?
Mám 3kg...letošní
200kč / kg
Brno
poslední 3 kg ... AHC členy ověřeno :-)
Ty moje už dorazily, dík.
06.11.2018, 18:34 |
sts Pánové, jak ořechy loupete, máte na to nějakou mašinku či co?
loupe se to ručně...kéž by na to byl stroj :-)
ručně, leč já jsem pouze zprostředkovatel ... prodávám to babičce - důchodci mají moře času na sběr a loupání.
Pokud někdo nechce loupat vykupují i celé ořechy - často hotely ap.
taky tu mam kdyztak nejake orechy z letoska
Brno
200Kc/kg
23.11.2018, 14:42 |
AR tip na dobrý louskáček? Sem donucen louskat a ten louskač co je doma je velký špatný, moc to péruje, jako naloupu to ale pokud by to bylo pevnější asi by to šlo rychlejc.
Netusim, kolik stoji posta, prodavaj to nasi za tu cenu, ja s tim mam jen strosti :-)
Napisu ti po vikendu a domluvime se
můžu nabídnout poslední 4kg ... někteří vědí o jakou kvalitu se jedná .... 220,-/kg
Psal jsem mail, 2kg bych vzal :)
obnovuji - nová letošní várka až k Vám domů :-) cena a kvalita stejná jako loni.
Ti co napsali dostanou,další ořechy až za rok ....
25.09.2021, 11:30 |
xSam Já bych taky vzal třeba 2 kila, kdyby byly.
Nebaví mě to loupat:-D
Tak zOdiaC bohužel neklapnul, někdo další?
Ahoj borci, kdyby byl zájem, tak letos babička zase něco naloupala .... i když má dražší plyn , tak cena jako minule, stejně tak kvalita - většinou půlky bez šrotu ....
15.11.2022, 16:06 |
xSam Já bych kilo vzal pokud ještě jsou.