Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Canon 5D mark III - PRODÁNO

o Navštíveno 8688x o
o 03.06.2018, 21:22 | Mr.Scully | Upraveno: 2018-07-07 11:05:04
Prodám svůj oblíbený fullframe fotoaparát Canon 5D mark III. Jsem první a jediný majitel, nicméně fotoaparát už pochopitelně není v záruce. Součástí prodeje je kompletní česká distribuce - tělo, originální baterie, popruh, USB kabely, návody, CD se software Canon.

Fotoaparát byl běžně používaný několik let (jen focení - nikdy nebylo natáčeno video), na hořčíkovém těle je tedy na různých místech ošoupaná barva (klasika). Fotoaparát ovšem nikdy neupadl, nikdy nebyl v servisu a LCD displej byl 90% času chráněn ochrannou folií Fotga. Fotky můžu poslat na mail (stejně tak ukázkové fotky přímo z fotoaparátu).

K tomu přihodím zdarma a bez jakékoliv garance: 8GB CF kartu, náhradní neorigo akumulátor a taky grip Meike, který jsem našel doma ve skříni, ale přijde mi, že moc nefunguje.

Osobní předání v Plzni preferováno. Pošta možná při aspoň částečné úhradě předem.

Cena 33900 Kč

o 04.06.2018, 01:08 | dalio
kolik prosím nacvakáno ? děkuji
o 04.06.2018, 09:35 | Mr.Scully
Okolo 100k myslím. Klidně dám třeba do konce letoška záruku, že pokud by bylo třeba vyměnit závěrku, tak půlka nákladů jde na mě. Závěrka je sice stavěná na 150k, ale znám několik 5D, co mají půl mega a víc. Reálně není prakticky rozdíl mezi 20k a 200k. Je to jak s nájezdem auta :)
o 04.06.2018, 15:27 | Ghofig
Muzu jen OT dotaz do ceho jdes misto toho? Ja jsem ve fazi, ze premyslim o 5D IV, ale vsichni vychvaluji A7iii, mel jsem v ruce Fuji X-T2 a myslim, ze bych snesl i nejake bezzrcadlo...
o 04.06.2018, 20:17 | Mr.Scully
Mám už doma 5D4 a půjdu i do 1DX mark II. S A7 III nemám zkušenosti. A7 II byla celkem o ničem, ale trojka je prý významně lepší z hlediska AF. Těch variant je dneska milión, zvlášť ta Sony se celkem zvedá a začíná trochu útočit na Canon s Nikonem. Ale pro profi použití fakt nevěřím tomu, že Sony přes nějakou redukci dokáže být stejně rychlá jako nativní objektivy. Canon/Nikon si svoje know-how střeží a nějakým reverse engineeringem to nikdy nebude stopro. Viděl jsem nějaký výstupy z FF Sony a opticky je to super, snímače oni umí sakra dobrý. Ale nemají prostě objektivy...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3336 sekund.