Barevná inkoustová tiskárna/scanner/kopírka Epson BX535WD
-
[ Link ] - multifunkční tiskárna Epson Stylus Office BX535WD, nízké provozní náklady, určená domácnostem a malým firmám, kvalitní skener, s USB, ethernetovým a Wi-Fi rozhraním s možností mobilního tisku, displej, tlačítkové menu, čtečka SD karet, plně funkční (vyměnil jsem za laserovku)
- cena 1000 Kč (nutno koupit nové tonery a v ovládacích panelech nechat pročistit trysky jako u všech inkoustovek)
Satelitní receiver Topfield SBI-2050
-
[ Link ] - velmi kvalitní satelitní přijímač s vestavěnou čtečkou Irdeto, dvěma CI sloty pro dekódovací moduly a s možností záznamu vysílání na externí USB disk. Plná podpora DVB-S2, přehrávání multimédií přes USB, funkce pozastavení vysílání Timeshift a další
- včetně dálkového ovládání a manuálu
- cena 800 Kč
2x Helix AAC.2 high-low adapter
-
[ Link ] - ani pořádně nevím, k čemu to je, měl jsem to velmi krátce v autě a nakonec šli montážníci jinou cestou a tohle mi zbylo, takže prakticky nepoužité
- 700 Kč za jeden nebo 1000 Kč za oba
Hansgrohe Metris DUP 31686000
-
[ Link ] - moderní chromová sprchová baterie pod omítku
- nikdy nepoužitá, koupil jsem omylem místo jiné produktové řady Hansgrohe (tuším, že to vyžadovalo jiné podomítkové těleso)
- cena 1000 Kč
Fotky případně zde (nebo pošlu na mail):
[ Link ] Osobní předání kdykoliv v Plzni nebo cca jednou za měsíc v Praze, případně pošlu poštou oproti platbě na účet (teda kromě tiskárny).