Zdravím a prodám značkové hodinky s velmi kvalitním zpracováním i strojkem Miyota včetně přesných stopek,alarmu atd. Jde o nejvyšší model této značky, který má jako jediný celé safírové sklo s antireflexní úpravou (čitelný cifernik za vsech podminek), kovový pásek a tak dále. Jsou k prodeji pouze v USA za cenu 350 dolarů bez poštovného a cla,čili má cena je velmi nízká. Koupil jsem si dvoje - i stříbrné a přišly mi 2x, tak jedny prodávám. Jsou v kompletním balení i s fóliemi a tak, ty jsem sundal jen kvůli focení. V případě zájmu mohu tedy prodat za stejnou cenu i svoje stříbrné. Velikost hodinek je 41mm - takže jdou téměř na všechny velikosti zápěstí.. rád předám osobně Praha/Kolín a po cestě. Víc informací jde najít na stránkách výrobce přímo na internetu nebo testy a recenze na youtube.
Mají značku, tak jsou značkové :-))) Třeba to bude "značka" za sto let...
Za "ty prachy" jsou dnes značkové a ceněné například Prim Diplomat, nebo Prim IGEN, které nadělají asi tak 10E6 x vícxe parády a tu hodnotu dnes opravdu mají.
Cenene nikdy nebudou, je to proste cina a kopie opravdu znackovych hodinek. Na druhou stranku je docela dobrej napad ten vintage style, a co jsem koukal davaji tam strojek Seiko, tak to docela jde. Pokud jsou slusne zpracovane a ma to fakt safir, tak za 4K to neni spatny, pokud tedy nekomu nevadi, ze ma cinskou kopii. Prim Diplomat stoji cca 16K, to je 4x vice, to uz docela rozdil je:-)
Jo tak konkretne tyhle maji miyotu 0s80, zakladni strojek za 30USD, ale proc ne.
12.05.2019, 09:24 | m | Upraveno: 2019-05-12 11:28:15
vy ste hrozný špekulanti, kdyby si každej radši napřed zjistil kolik stojej hodinky se safírem vč. antireflexu a strojovnou seiko, s funkcema, designem a ZPRACOVÁNÍM jako mají tyhle místo toho aby ste tu slovíčkařili.. ovšem aspoň mi to upuje inzerát :)
Myslim, ze zakladni premisou znacky je to, ze znacka je kopirovana, nikoli okoporivana z ciny firmou 3 roky na trhu:-D Zpracovani nemohu posoudit, nevidel jsem je nazivo, ale prolitl jsem nejake recenze a rikaji, ze za tu cenu to docela jde. Jak rikam, pro nenarocnyho uzivatele, ktery chce mit na ruce zajimave noname a nechce hodinky typu Casio, Seiko, Citizen za ty stejne penize tak je to urcite volba. Takovych "znacek" jsou stovky, vznikaji a zanikaji jepicim zivotem. Ebay je toho precpanej. Nektere hodinky jsou slusne, nektere jsou absolutni shity.
A když už jsi nakousl "kdybychom si zjistili kolik stojí..." Taky tady třeba příklad, cena podobná, safír, funkce, navíc solární pohon, titanové pouzdro a opravdu "Značka". O zpracování nemůže být pochyb, +5 let záruka. [ Link ] Prostě je na každém co si koupí.
12.05.2019, 12:40 | m | Upraveno: 2019-05-12 14:44:07
Cena s DPH 8 300 Kč tak o čem vlastně diskutuješ? :)
a nezapomeň na alarm ;)
v recenzích jsi asi sám viděl, že s ohledem na cenu a jepičí značku je zpracování překvapivě dobré
moje cena je 4000 czk, tak s tou bych kalkuloval,je to cena ode mě za nové hodinky, proto bych to pořád viděl jako polovinu. jinak řečeno srovnatelné hodinky za čtyřku prostě nejsou :)))