Co jsem viděl tak cena se pohybuje okolo 120000 a níž, i s kolama 18+ Měl jsem tu čest se v tom autě svézt, motor dobře táhne, výbava pěkná...ale tolik bych za to nedal V dnešní době kdy cena benzínu klesá pořád by se to dalo:D
MrJGR: Já to samozřejmě respektuji, ale nemá smysl řešit cenu. Ber, nebo nech být. Cena je daná a jak jsem psal, nepotřebuju nutně prodat. Jinak se stačí podívat na ceny těchto vůzů např. na německých inzertních servrech apod. To nepočítám přihlášení vozidla, které musí jít přes dekru a schvalování výjimek (taky to není úplně levná záležitost). Za 120 na CZ dokladech v tomto stavu, nevím, nevím...budu rád za odkaz za 120 a níž. Díky
Ja to beru, omlouvám se,ale zapomněl jsem napsat že ta cena je v cizině, jak píšeš v Německu atd. Kdysi jsem si ho chtěl koupit, ale ta spotřeba mně odradila :D Až bude benzín za 20 a níž tak ano :D což bude za chvíli Jinak s tebou souhlasím...to auto bych taky rád měl doma:)
Ja to beru, omlouvám se,ale zapomněl jsem napsat že ta cena je v cizině, jak píšeš v Německu atd. Kdysi jsem si ho chtěl koupit, ale ta spotřeba mně odradila :D Až bude benzín za 20 a níž tak ano :D což bude za chvíli Jinak s tebou souhlasím...to auto bych taky rád měl doma:)
MrJGR: Už to bude asi pár let. Ceny těchto aut šly dost nahoru. Lidé si uvědomují, že taková kvalitní auta s tímto obsahem už nikdo nikdy nevyrobí. Nebudou. Chtěl jsem si koupit i LS 400, ale ceny šly také neskutečně nahoru. Schválně se podívej. A kolik jich je na prodej v ČR?
Přesně, takové motory už asi nebudou. Dají tam litrový obsah a naženou to kompresorem a turbem...motor za chvíli bude odepsaný. U nás jsem neviděl takové auto a už moc jich není v cizině