Navštíveno 7880x
23.10.2020, 17:45 |
Zdeny60 | Upraveno: 2020-10-24 09:46:27
Nabízím k prodeji:
Nikon D810 (44.300 snímků, 5 roků) v top stavu, neomlácený, nezmoklý, nevyplavený, nespadnutý :-) Dvě karty SD a CF SanDisk Ultra 95MB/s, L deska, drátová spoušť. Baterie drží. Za stav a funkce ručím.
Objektiv Nikon 24-70/2,8, rok 2016. Opět top stav, jako vše ode mě :-)
CPL VFFoto magnetický včetně mag. držáku a ND2000, též od VFFoto (též magnetický).
Ceny k jednání:
tělo 32.000
objektiv: 20.000
Filtry oba vč. držáku 2800
Pokud by se vše prodalo jako celek, je dohoda jistá.
Vše je ve stavu 1B, absolutně plně funkční. Objektiv ostří přesně a rychle, ostrá kresba. Nikdy nebyl v servisu.
Foto možné zaslat.
Čip byl čištěný v Nikon PHA loni a je prakticky z 99% čistý.
zdeny60@seznam.cz nebo 603 862 052 Šumperk
ÚPRAVA CENY:
Tělo 29.000
Objektiv 20.000
Tož hoši kurňa tu nikdo nefotí? :-)
Fotí, fotí, ale ceny mě osobně nijak nemotivují ;)
Mimochodem nástupce bude bezzrcadlo?
Ceny jsou naprosto normální jako u 90% inzerátů na toto zboží, naopak mé tělo má minimální nájezd. Charitu nedělám, takže výprodej za půl darma se rozhodně konat nebude. To radši odložím do skříně a za dvacet let se na to podívám jako na milou vzpomínku. Jinak ano, bude to Z7II a Z skla mimo Laowy 100/2,8/ macro. Ta je fantastická a tu nedám :-)
V pořádku, jak říkám, cena mě nijak nemotivující udělat změnu ze současného set upu. Beztat ten současný nevyužívám zdaleka na 100%, ale to už by jsme zase sklouzli k porovnávání si fotek a to u nás dvou nikdy nedělalo dobrotu :))
Já tvoje fotky vidím na FB a ty ty moje jistě taky. jenže já fotím krajinu, ty auta. A v krajině mám celkem dost slušné fotky tak, jako ty u aut. Ani jeden z nás dvou není na úrovní vynikajících tvůrců obrázků, ale jen slušných, takže jsem na to stejně :-)