Navštíveno 499x

zařídil jsem si u vodafone mobilní internet (takový ten hajzlík do USB), vše funguje ok, akorát dnes mi dorazila první faktura ... no a je komplet anglicky (jediný český slova jsou v adresách), samozřejmě to přečtu, ale přijde mi uhozený, že česká firma s níž jsem uzavřel smlouvu v češtině a platím jí na český účet v CZ korunách mi posílá anglickou fakturu. Mám sto chutí jim to vrátit, že to nepřečtu a nevím za co mám platit. Kdybych já svým českým zákazníkům posílal faktury anglicky, tak mě pošlou do prdele, protože dobrých 80% nebude vědět, co se tam píše. Tak asi tak no.
To je divné, že mne chodia po Česky... nemáš niekde na komunikačnom kanály nastavenú ENG?
ee, normál jsem to u nich objednal přes web, přišlo to na dobírku, vše bylo v češtině včetně smluv a software, hajzlíka jsem hodil do usb, vybral vodafone CZ, zadal pin a od té doby to už dva měsíce fachá

17.06.2009, 15:30 |
TROY šestikule - napiš mi večer na ICQ - pomůžu Ti - vim v čem je problém :)

17.06.2009, 15:35 |
Daryl (A)
troy: ajsko ?
TROY: čus, prosím tě, sem v zahraničí nějakou tu dobu, Vodafone mi dneska nějak nechce kamarádit s žádnou cizí sítí, že by se roaming potentononc? Aj bych zavolal na to zákaznické centrum co mi chodí v SMS při uvítání v cizí síti,ale nemám ho nikde uložené, nevíš náhodou co s tím? Diky moc

17.06.2009, 21:44 |
TROY kubais
vim - výpadek docela nehezkej :o/
Nevalej ani mezinárodní hovory
2 Kubais: výpadok na strane medzinárodného poskytovateľa :o(
Tak šup šup, dejte to do kupy, čekám rajcovní SMSky od staré :D:D:D
troy: dik za nabidku,ale icq nepouzivam,tak jedine mailem

17.06.2009, 22:31 |
TROY OK pošli mi to na email :o) a opravíme
bezva,poslu. Mala ted na noutasu sleduje krtka,tak az skonci napisu. Z mobilu se mi psat nechce. Staci,kdyz ti poslu jmeno a tel.cislo simky na niz to bezi?

17.06.2009, 22:39 |
TROY + raději heslo