Navštíveno 2197x

mám dvě garáže vedle sebe plus volné místo (hnědé garáže, místo vedle, modrá zástavba je soused), potřebuju tam udělat podlahy, čili vykopat, šutry, dírková hadice, izolace a beton. Tak nějak se mi nechce dělat beton po míchačkách, bo to je asi 60m2. Chcu teda domíchávač, ale nevím, jak daleko to umí vylít mimo svůj půdorys, páč do garáže se přes 2m vrata nedostane a aby to šoupl na komunikaci asi není ono. Dovede to vylít asi metr, dva za/vedle sebe?
A nějaký cenový nástřel v jednotkách plus mínus 5tis?

Pokud jde o metr dva neměl by stím mýt klasika mix problem jelikož sebou vozi koryto ktrým ti to tam šoupne. Nebo ted uz jezdí mixi z integrovanou pumpou a ten ti to hodí kam chces tusím do 12 metrů. Cena klasika za beton z dopravou del místa a dodavatele.
...no tak to by byl luxus. Já myslel, že když to potřebuju dostat někam mimo, tak jen tím čerpadlem, ale to je drahé jak prase
lze i ten beton stříkat hadicí na 20m :) ale metr/dva nejsou určo problém
...tak mi zas jde o to, aby když mi to hodí někam k vratům, aby mi polovina nevytekla ven, páč tam nebude zákop jak za války, ale tak 30cm :-) a pak se smolit s roztahováním. Kdyby to dostal někam dozadu, dostředu, a dopředu, bylo by to fajn 8-)
to je v pohodě, nám když jezdili na dva baráky co jsme stavěli, tak měli 2 koryta každej na autě,jedno mělo asi 150-180 cm... točili se nám tam 4 auta a měli to všichni
Až si budeš ten mix objednávat, tak řekni ať má koryta pro jistotu a pak nebude problém.
Cenu si najdi na netu, nejakou mistni betonarku.
Předpokládám, že tam budeš mít nějakej C20/25 - tj. tak kolem 2.500,-/m3.
Doprava třeba kolem 20km - 600,-
Ale oni to pak ještě někdy počítají jinak, když nevezmeš 4m3.

09.05.2010, 10:49 |
Tea Mix kromě korýtek běžně vozí KG trubku dvoustovku třeba čtyřmetrovou, takže běžně dosáhne cca 5-6m od kol. Případně se dá půjčit pumpa, ale to je mraky peněz navíc a je problém s výškou stropu, protože má dlouhej chobot. Každopádně dá-li se couvnout k vratům garáže, tak nepotřebuje nic kromě tý KG trubky.