Navštíveno 550x

Prosím o radu nějakého dobrého přehrávače, nejde ani tak o vzhled či něco, ale jednoduché sesumarizování MP3 a ideálně přikládání dalších MP3 do playlistu za běhu, efektní přechody bez přestávek a zeslabení atd.
Vím že by v tom měl vyhovovat Winamp, ale jde mi i trochu o to třeba přetahávání MP3 do playlistu rovnou ze složky apod.
Účel : kamarádovi na svatbu, přidávat tak nějak rozumně MP3 a nechat hrát PC.

22.06.2010, 06:59 |
vypuk Zkus "pošňupat" v tomhle
[ Link ] . Je tam dost nastavení a můžeš si zvolit jestli chceš písničky přidat na konec playlistu, nebo do aktuální pozice a tak, je tam toho dost - používám a spokojenost, ale jen pro "takové to domácí poslouchání" :)
V cem je spatnej Winamp? Pretahovani do PL umi...
Jasně, winamp ... leta používám starou verzi 2.81.
Winamp se mi zdá aktuální verze až moc přetechnizovaná a do všeho se seroucí...se starou verzí souhlas. Ono to u něj asi skončí, ale tak zeptal jsem se jestli se něco nezměnilo :o)
Aimp zkusím, díky vypuku ;o)
Ja mam tak nejak nejnovejsi, nicmene furt muzes pouzit vzhled dvojkovy verze. ja si zvyk na Modern ve starejch barvach a nic lepsiho neznam :o)
používám Winamp se skinem Pimeer (Pioneer) :o) Klasickej vzhled "deck".kterej je každýmu jasnej,ovládání intuitivní.. :o) a nemůžu si stěžovat

22.06.2010, 10:42 |
DaveF Řešil jsem to winampem, nasypeš si skladby do playlistu a buď jen necháš hrát nebo si budeš šoupat pořadím dle nálady. A dodatečně tam song taky přidáš.
ještě doporučuju si to předem připravit a projet všechny mp3 nějakym softem na srovnání hlasitosti
WinAmp se stával čím dál složitějším a pomalejším, až jsem ho opustil. Používám velmi rychlý VUPlayer, ale netuším, jestli by ti ve všem vyhovoval.
Winamp - stara verze
nevim cislo, tahle:
[ Link ]
Od té doby co mi Winamp ve verzi 2 házel XP do totálního kousnutí ze kterého pomohl jen tvrdý reset a pětka je překombinovaná a pomalá, používám AIMP2.
Tak jsem vyzkoušel AIMP2 a je to přesně co jsem hledal, pojmenované playlisty nasážu vedle sebe a pak se mezi nima přepínám dle potřeby, takže dám třeba tuctuc, pomalé, dechovka :o), české, oldies, hity a pak už jenom jedu na co bude nálada.
Díky za radu :o)

23.06.2010, 08:41 |
Kamil jj srát na Winamp, AIMP2 mi absolutně vyhovuje. Foobar je taky fajn, ale je to spíš pro hračičky, co mají čas na to si ho řádně vyladit.
stahuju AIMP2a a jdu testovat :-)