Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > duplikát sim karty

o Navštíveno 1014x o
o 29.06.2010, 00:35 | zipp
Koupil jsem si novej telefon, ale protože teď často jezdím na stavbu, tak bych si ho tam nerad zničil, takže bych rád používal dva - pracovní a normal...nějaký druhý číslo nepříchází v úvahu a abych obden přehazoval simky, to by mě asi jeblo a taky telefonům by se to asi nemuselo moc líbit...proto mě napadlo, že bych si nechal udělat klon mé simky a v každým telefonu měl jednu... jde to nějak? nenabízí třeba něco takovýho vodafone přímo? Něco jsem našel na jeho stránkách, ale týkalo se to jen při ztrátě/odcizení stávající

o 29.06.2010, 00:39 | Fordik
Dvě SIM s jedním číslem nelze. U žádného operátora.
o 29.06.2010, 00:46 | JR
nevim jak dneska, ale driv se SIMka dala klonovat .... neoficialni cestou
o 29.06.2010, 00:55 | Tuner#2
JR: JJ kdysi to tak kolega měl, ale na nových SIM to pak už nešlo. Bylo to cca. v době 5110 takže pár let zpět.
o 29.06.2010, 02:06 | maresk
leda si platit duo sim, nebo jak se to jmenuje, Vodafone to na webu nemá, ale nabízeli to jako řešení pro autotelefony - zkus se optat u vodafone, zda to ještě lze objednat, bejvalo to tuším za 100Kč měsíčně :-))
o 29.06.2010, 07:54 | Šestikule
u Eurotelu v pohodě, zřizoval jsem na podzim 2008, starou SIMku jsem měl v hlavním telefonu a do starýho mobilu jež jsem si brával na kolo apod. jsem dostal novou SIM, která měla samozřejmě stejný číslo. Bral jsem to z důvodu, že mě nebavilo přehazovat furt SIMku. Fungovala to (před nedávnem jsem to zrušil kvůli nevyužití) v pohodě, akorát nebylo dobré mít zapnuté oba přístroje naráz :-) to pak bralo jako aktivní jen ten přístroj, který se přihlásil do sítě později.
o 29.06.2010, 08:06 | Escudo
Fordík haní konkurenci :o) jako Šestikule, máme službu pro jedno číslo a dvě SIM, je to klon karty se stejnym IMSI, vypneš jeden telefon, zapneš druhej a jedeš, obě najednou nefungujou korektně, hádaji se o přihlášení do síťě a tak by ti přišel hovor občas tam a občas tam :o)
o 29.06.2010, 08:07 | Escudo
máme = O2
o 29.06.2010, 08:59 | sir_richard
T-M ma taky, vymena za 400,- bez dph a pak mesicne 100,-
o 29.06.2010, 10:03 | Thullo
Tak jako ti nademnou - VSICHNI operatori toto umoznuji - kazdy za jiny penize a kazdy tomu jinak rika, ale delaji to vsichni! Aktivni SIM je vzdy ta naposledy prihlasena! :o)
o 29.06.2010, 15:20 | AR
takze u Tmo je to zrizeni za 4kila a pak mesicne kilo? Něco takoveho by se mi šiklo, jednu simku normal a druhou bych si hodil do auta. btw někdo z tmo tu je?
o 30.06.2010, 19:43 | Fordik
To se u nás schválně zeptám bo sem o tom nikdy neslyšel.
Escudo :o)
o 30.06.2010, 21:15 | sin
Vodafone - výměna zdarma, máš pak jedno číslo a dvě sim, funguje to tak že jednu vypneš druhou zapneš, nejde mít akjtivní obě zároveň
o 30.06.2010, 23:44 | AR
no tak sem volal tmo operatoru.
Zřizení dual sim z existujícího čísla je za 400Kč, a pak měsíčně 99 + DPH. Pokud se to zřizuje z noveho čísla je to zadačo ale 99Kč + DPH měs je stale...což mě příjde jako celkem raketa, když je to v podstatě za nic....

tak mě napadá jak je to v dnešní době s klonováním karet neofiko cestou? Kartu mam cca 7-8let starou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3623 sekund.