Navštíveno 326x

20.01.2006, 21:48 |
Bingi Mám bohatýho fotra, pěkný barák na Ořechovce s bazénem. Jsem sportovec VS. Hledám píchnu co mi nebude do všeho kecat. Nejlepší by byla chudá neboť bohátých už mám plné zuby, furt pyskujou Měla by být šukavá a měla by kouřit a neměla by vyjednávat o orálním sexu. Sex se dělá do píči pro radost a ně že tě vykouří za to že s ní půjdeš na ples nebo jiný prdele.Já jí taky neříkám že jí vylízám když půjde se mnou na fotbal. Neměla by být kráva a neměla by mít moc chytré vyjebané kámošky. Nejlepší by bylo kdyby kámošky neměla. Neměla by být vysokoškolačka, to jsou krávy s vytahanejma kozama co si myslí že jsou chytrý když přenesou 5x skripta z jednoho stolu na druhej. Měla by umět používat MHD a mít aspoň 2 čísla na TAXI a neotravovat když si potřebuje svoji prdel přesunout z baru do fitka.Jěště by něměla otravovat jaké mají problémy při píchání její kamarádky. Mně to vůbec nezajíma. Jsou to krávy. Jestli se nějaká najde tak ať se přihlásí. V případě spokojenosti dostane stará pyksla padáka a slečna může nastoupit okamžitě.
dost to sedí na Michala Houskyna
na orechovce bydli i paia :-)

20.01.2006, 22:31 |
Kamil mazec :-D

20.01.2006, 22:34 |
paia ja nemam bazen... :o)

20.01.2006, 22:37 |
Bingi tak co pises do inzeratu ze mas:) uz se nekdo ozval?
LOLLLL :) nooo par typku na orechovce znam, ktery by byly podobnyho inzeratu schopni :D kde si to vzal Bingi? :D
Bingi: kde ty na to chodis :))))))

21.01.2006, 09:36 |
FXS ty woee :-))))
:c))))))))))))))))))))))))))))

21.01.2006, 13:44 |
Yawor :o)))))))
me to prislo po slovensky:
mam bohateho ocka, pekny barak v pezinku s bazenom a som sportovec na VS ... hladam ceckanu co mi nebude do vsetkeho kecat, najlepsie aby
bola chudobna lebo bohatej uz mam plne zuby, furt pyskuje ... mala
by byt jebacka a mala by prehltat a nemala by vyjednavat o oralnom
sexe, sex sa robi do pycze z radosti a ne ze tak ja ti vyfajcim
ked
so mnou pojdes na ples alebo do jakej strasnej rite, ja tiez
nehovorim ze vylizem ta ked somnou pojdes na futbal..
nemala by byt picza a nemala by mat nijake priyebane kamaratky co su moc mudre .. .najlepsie by nemala mat nijake kamaratki .. nemala by byt vysokoskolacka, to su secko pycze s vytahanymi kozami a si myslia ze
su chytre ked 5 krat za den prenesu skripta z jedneho stola na druhy
.. mala by vedet pouzivat mhd a mat aspon dve cisla na taxisluzby a
neotravovat ma vzdy ked potrebuje presunut svoju hochprdel z jednej kavarne v poluse do druhej v auparku.. a este by mi nemala furt rozpravat jake maju problemy jej priyebane kamaratky .. mna to vobec nezajima .. su to pycze ak sa taka najde nak sa hlasi, v pripade spokojnosti dostane stara piksla
padaka a slecna moze nastupit okamzite
:o)))))))))))))) Mega nášup...hehe