Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Polity Dell Inspiron Mini 10

o Navštíveno 445x o
o 28.08.2010, 14:42 | kuja
Pes mi pri radeni zvrhnul sklenicku s neslazenou mineralkou do prcka, vzhledem k tomu, ze doma byla jenom pritelkyne, tak se ntb vypnul az asi po minute a poradne sem ho rozebral a nechal vysusit az kdyz sem prijedl domu z prace( po cca 5h). Vcera sem ho po 3 dnech slozil ( doporuceni technicky podpory Dell) a netbook nenaskocil. Nema nekdo predstavu, na kolik muze vyjit oprava? Na tech supportu Dell mi to reknou az kdyz jim to tam prijde a pochopitelne se na to nevztahuje zaruka, tak je mi takovy blby jim to posilat a pak platit zbytecne kuryra, kdyz to bude vychazet na nesmysl. Diky za odpoved.

o 28.08.2010, 15:05 | hanx
když jsem dělal v servisu ntb tak výměna desky vyšla 250 éček s tim, že pořizovací cena toho mininoťasu byla nějakejch 300 - 400 éček
o 28.08.2010, 17:51 | kuja
No tak to je cca tak jak sem cekal, tudiz to asi na aukru prodam jako nefunkcni a koupim jinej....
o 28.08.2010, 17:56 | hanx
jinak nevidim problém v tom zavolat někam kde ti řeknou konkrétní sumu ;-) např. [ Link ] nebo něco takovýho...
o 28.08.2010, 18:25 | kuja
jj...ale me jde o to, ze po tyhle nezarucni oprave je lepsi mit papir primo od Dellu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6647 sekund.