Navštíveno 18976x

09.06.2011, 19:17 |
hawai čau hifíci, zajímá mě jestli tu někdo nevlastníte tenhle stroj. zajímají mě zkušenosti s provozem po najití X-tisíc km. to že to je čína a kvalitu od toho nemůžu čekat nepište, to moc dobře vim, pracuju teď na montáži kam tyhle skůtry vozej z číny v bednách, u nás se to postaví a pak to jde teprve dál na prodejny. takže ten skůtr znám do posledního šroubku, vim jak jezdí a tak prostě, takže vim přesně co je to zač. mě ale zajímají zkušenosti jak na tom ta motorka je po delší době používání. mám totiž možnost jí mít úplně novou za hodně zajímavější cenu než se běžně prodává. tak přemýšlím jestli ji vzít nebo ne

09.06.2011, 19:23 |
TUNER Co je zajímavá cena když se prodává kolem dvacky ? 10 000 ?
[ Link ]

09.06.2011, 19:26 |
hawai tuner: asi tak nějak :-)
Můžeš jich mít víc na tu zajímavou cenu? :o)
Kolik to jede?
Já pošilhávám po Honda ANF 125 Innova, moc jich není.
Potřebuji aby to jelo alespoň 100km/h, větší kola a malá spotřeba!!!

09.06.2011, 19:39 |
hawai AllInOne: bohužel ne, jsem rád že to snad vyjde aspoň mě :-( to taky byla hned první reakce šéfa-,,a to chceš na kšeft, co,, takže bohužel :-( tohle přes kilo jede (podle tacho, ale kdo ví jak moc kecá) ale těch 80-90 je reálnejch-ovšem na úplně nový, syrový, nezajetý motorce, takže kdo ví, třeba se ještě rozjede. s většíma kolama taky děláme (model Ardour) ale ten je na tom zpracovánim nic moc. ten matador je povedenější
tohle vypada slusne ale to vypadaji dneska vsechny. Za ty penize to asi sluzbu udela....
Nicmene co jsem mel moznost svezt se, je to porad jen hezky oblecena spina. Jizdnima vlastnostma se to podle me italskym a japonskym skutrum nevyrovna, o kvalite a zpracovani nemluve. Na skutrech jsem jezdil dost, mel jsem sice same 2takty, ale porad budu tvrdit ze ditech co jsem mel pred deseti lety jezdil a fungoval lip nez tyhle cinsky jebky, at jsou pojmenovany jak chteji a skladany kde chteji...
Nez tohle, koupil bych dvouletyho znackovyho skutra, da se to ladit, sezenes na to v pohode dily i za pet let...

10.06.2011, 06:07 |
TUNER Aspoň kilo to nepojede. leda fakt podle tacháku. Maximálku to má psanou snad 90. Co by jsi chtěl od 8 koní. Za 10k to službu udělá,ale nesmíš to srovnávat s jinejma značkama,který z toho obsahu dávají až 14 koníků....ale cenově jsou uplně někde jinde.
Pokud chceš malou spotřebu,mrkni po nějakej stříkačce,ale určitě nebude za 10 ;-)

10.06.2011, 09:12 |
hawai | Upraveno: 2011-06-10 09:12:45
H-Honza,Tuner: to že to je čína která je zpracovánim úplně jinde než třeba japonec nebo ital. to všechno vim, jízdní vlatnosti taky znám, jezdim na tom každej den. ale jak jsem psal, znám jen úplně nový motorky, mě zajímaj dlouhodobý zkušenosti. jinak skůtra až tak nutně nepotřebuju. o tomhle přemejšlim jen proto že je ta možnost ho mít řekněme za půlku než je běžná cena. jinak bych o tomhle ani jinymm skůtru ani ve snu neuvažoval:-)

10.06.2011, 09:38 |
LukeFab | Upraveno: 2011-06-10 09:39:23
klidně to kup,pokud to budeš mít za půlku prodejní ceny za těch 10k,tak je to super kup.máš k tomu pak stejně záruku,tak bych to neřešil,jestli s tim neco bude.aspon te to nebude trápit,když to třeba rozstřelíš nebo ti to někdo šlohne.já mám maxon 50ku a su s tím spokojenej,sice sem tam měl od začátku problém,ale už je to vyřešený a za t peníze to určitě stojí.věřím,že ti to pojede víc jak 90,když mě to jede 75 podle gps.kdyby sis tím enbyl spokojenej,tak dej vědět a já to od tebe vezmu :-)

10.06.2011, 09:51 |
hawai lukefab: 50ku matadora nebo ardoura? nebo neco jinyho?