Navštíveno 1255x

26.07.2011, 20:58 |
Losky Ahoj, mám v autě docela dost škrábnutý kastlík. Je to O1, takže plast. Slyšel jsem, že horkovzduškou by se to mohlo trochu ztratit. Zkoušeli jste to někdo? Nerad bych to nějak spálil. Nebo stačí jen obyč fén?

26.07.2011, 21:43 |
vypuk U nás ve fabrice se některé jemné "vady na kráse" opalujou obyč zapalovačem(nošovice).. zkus tohle ;)

26.07.2011, 23:08 |
Kesam Fén na 100 pro neeeee

27.07.2011, 00:02 |
JP Já bych to bejt tebou nejdřív vyzkoušel na nějakym místě kde nebude vidět, když to udělá něco nečekanýho. Plasty se často chovaj při takovejch pokusech všelijak.
Ono ani ta horkovduška. Má strašně široký záběr, slije se všechno okolo. Zkusil bych to fakt zapalovačem, nebo na vraku za 500 koupil nový.

27.07.2011, 11:43 |
Losky tak nějak s novým kastlíkem počítám, ale radši se ptám, zda s tím nemá někdo zkušenosti

27.07.2011, 13:37 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-07-27 13:37:33
Bratránek vyrábí plastový okna a na škrábance mají vosk, prý to dokáže zázraky, ale na texturovaným plastu nevím. A nebo na detailing.cz mi někdo poradil :
"Ahoj.Jestli je ten plast černej tak znam jeden fígl z práce.Sežeň si černou voskovku(takovej ten pastel kterým se dá kreslit na papír) nebo takovou aby měla podobnou barvu jako ten plast,potom vem kousek nějakého tvrdšího molitánku,tou voskovkou zlehka zamaluj ty škráby a molitam po tom jezdi,je jedno jaký směr.U černého plastu se stím dají dělat divy,nevím jak u šedivýho a ostatních.No zkus to a dej vědět."

27.07.2011, 23:30 |
Losky Tak tu voskovku zkusím:)) Díky a dám vědět

27.07.2011, 23:37 |
Kesam To jsem zvědavej teda :-)
na octu I funguje horkovzduska. robil som tym vsetky plasty v kombiku v kufry. zohriat horkovzduskou az to zostane leskle a skrabance sa zacnu zlievat, a potom uz len pockat kym to ochladne a zmatnie. nic zlozite a na skoda forach je kopec fotiek a dokazov....

30.07.2011, 18:53 |
Losky Tak horkovzduškou to nešlo, kastlík měl opravdu hluboké škráby. Vypadalo to šíleně. Vzal jsem tedy tu černou voskouvku a normálně jsem ty škráby několikrát přetřel, rukou jsem se to snažil jen přeleštit. Pak jsem vzal horkovzdušku, nahřál, vosk se začal lesknout a prsty to zase rozleštil a výsledek špica. Vůbec to není vidět. Byla porušená struktura a teď není nic vidět. Kastlik je jak nový:)))
Děkuju za tip, fakt pomohlo a doporučuju.