Navštíveno 11444x

Urcite tu nekdo používá elektronický čtečky knih. Je asi jedno jaký výrobce nebo software, ale zajímá mě nějakej zdroj knih- v češtině. Zkoušel jsem hledat, ale našel jsem jen minimum věcí a většinou hovadiny, odkud berete? Dal jsem přítelkyni ipad2 tak bych do toho chtěl něco natáhnout.
sekce knihovna na neee.cz
Super,diky. Kdyby mel nekdo jeste dalsi zdroje, zlobit se nebudu. Treba schindleruv seznam co ted ctu jakoze fakt knizku jsem tam nenasel

27.12.2011, 15:19 |
Tas Tak ono je toho spousta - kdybys měl cestu kolem, mám cca 5000 titulů v ebook formátu. Faktem je, že číst knihu na lcd je hodně náročné na oči - už přes rok čtu na Kindle a normální knihu si kupuji jen, když ještě není v elektronické podobě. A když už to nastane tak trpím neskutečně....

27.12.2011, 17:33 |
Tas Zajimave, odkdy je proti pravidlum tohoto fora dat link na jine forum? Chapu smazani odkazu na warez, ale na ebookforum, na kterem se pohybuji i vydavatele papirovych knih?
Tas: koukal jsem, žes volal, nemůžu teď mluvit, ale po Novým roce bych ti cinknul, tvoje databáze je lákavá, stavil bych se.
jinak sám zatím nevím jaký to bude čtení, nikdy jsem elektronickou čtečku neměl, uvidíme. pokud jde o linky co sem kluci dali- díky za každej, můj dotaz nesměřoval na warez, je mi jedno jestli free nebo placený, spíš jsem se dost plácal na různých stránkách, kde těch knih bylo pár českých.
btw pokud se smázlo ebookforum a warforum, tak můžou admini máznout i neee.cz od mycTDa, protože tam jsou ty knížky volně přístupný taky. když už jsme o tý cenzury

27.12.2011, 17:59 |
Tas | Upraveno: 2011-12-27 18:02:57
ok :-) Faktem je, ze moje databaze je vetsinou SFaF, ale najdou se tu i perly jako Machiavely, Nietsche, Markýz de Sade :-D

27.12.2011, 20:53 |
Ravo njn, je to na hraně :-/
btw. k readerům určitě doporučuju Kindla. Pár čteček mi prošlo rukama, ale stejně jsem u Kindla skončil, cokoliv jiného bylo kompromis a ta malá uspora peněz za to nestála (kindle je za moc dobrou cenu, pokud ho koupíš přímo na Amazonu).
což to vím, ale vzhledem k tomu, že jsem přítelkyni koupil ipad2, tak čtečka bude provozovaná v něm. další přístroj je nesmysl kupovat.
Já čtu knížky na lcd na telefonu 7-8 let (ještě na SX1) a nikdy mi to problém nedělalo i při nejmenším fontu, brýle nenosím a vidím dobře. A to jsem nějakou dobu četl i několik hodin denně. Jinak na kindla si taky dělám zálusk. Také mám nějaké knihy v pdf, všechno možné.

27.12.2011, 21:51 |
macomb | Upraveno: 2011-12-27 21:51:30
Sakra, blbne mi myš

27.12.2011, 22:14 |
maresk | Upraveno: 2011-12-27 22:14:37
pro iPad doporučuju čtečku jménem Tomes, sám mám v iPhonu a jsem maximálně spokojený :-)) - knížky lze třídit do složek, umí x formátů (mj. ePUB, pdb...), nejjednodušší nahrávání do přístroje (s výjimkou iTunes knihovny) je přes iFunBox :-)
jinak ebookforum jako takové už na cz doméně není, vzhledem k jistým skutečnostem (nelze veřejně rozebírat), nicméně v jiné podobě existuje dále, ale v současnosti je to vyloženě diskusní fórum, zdrojem knih aktuálně není a nebude-opět, nelze veřejně rozebírat.