Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: powerpoint nepřehrává videa

o Navštíveno 3373x o
o 03.07.2012, 23:11 | hawai
čau, naskytl se mi takový problém, udfělal jsem v PPT prezentaci ve které jsou videa a zvuky, vše fungovalo. A teď jsem po nějaké době zjistil že mi to nefunguje. samozřejmě jsem mezitím vymazal z počítače uložené původní klipy které jsem do prezentace vkládal. Může to být tím? já měl za to že když to do PPT jednou vložím, tak už to tsam zůstane a v PC klipy být nemusí.

Každopádně mě to dost štve, protože to je na tábor pro děti a dal jsem si s tím nemálo práce :-( kdyby se v tom chtěl někdo pohrabat a rozchodit, zde je odkaz: [ Link ]

o 03.07.2012, 23:14 | maresk
jj, je to tím, že nemáš ty origo videa :-(
o 04.07.2012, 01:01 | DaveX
Bohužel, potřebuješ mít ve složce ty videa. Jinak pro jaké děti je ten tábor, že je tam Keny, při přiřazování jmen postavám? :D
o 04.07.2012, 16:47 | hawai
tak to je ta varianta co jsem nechtěl slyšet, tak teď abych se do toho pustil znova :-( dík za vysvětlení a pro příště budu chytřejší.
a ještě dotaz, pokud prezantaci i videa hodim do složky, kterou potom přetáhnu na flashku, otevřu to na jinym počítači?
o 04.07.2012, 16:57 | Diner
Mel bys to prehrat. Cesty k souborum jsou tam relativni. Delal jsem to tak i s ruznymi prezentacemi. Jen si dej pozor, aby jsi mel i na tom druhem pocitaci potrebne kodeky (osobne jsem kvuli kompatibilite pouzival nekomprimovane avi - je to velky jaxvina, ale prehrajes vsude)
o 04.07.2012, 23:13 | hawai
tak už jsem se do toho pustil a teď jsem s tim skončil. nějaký úpravy ještě budou, ale mohl by mi na to prosím někdo kouknout a říct mi jestli mu to běží? videa jsou většinou stahovaná z youtube a uložená jako .avi standard iso (ale kvalita je teda hrozná :-( . Momentálně jsem mimo čr a nemám možnost to zkusit na jinym PC. díky

[ Link ] heslo ,,sazava,,
o 04.07.2012, 23:51 | Pekys | Upraveno: 2012-07-04 23:53:55
tak mě to nejde.

videa se nepřehrávají, je tam jen černý obdélník.
audio se taky nepřehraje, je tam jen obrázek, ale ticho.
60s se neodpočítává, pokud teda má.
u videa cesta do pravěku se mi zobrazí jen obrázek videa, ale video se nespustí.

edit: ve složce data mi funguje vše, až na mp3 tomu nerozumim.mp3
o 05.07.2012, 18:09 | hawai
tak to mě pěkně štve :-( předpokládám že bude problém v tom, že do PPT se nějak zapisuje cesta k souboru, takže na počítači kde to dělám to funguje ok, ale jakmile se s tim hejbne jinam, tak už to má cestu jinou a nejde to. napadá někoho nějaký řešení co s tim udělat?
o 05.07.2012, 18:10 | DaveX
no tak si udělej normálně složku, kde dáš všechny videa a prezentaci a pak si je tam vlož. Vždy pak vezmeš na jiný PC tu složku a máš po problémech.
o 05.07.2012, 18:12 | hawai
no tak to mam udělaný v odkazu z 04.07.2012, 23:13 a Pekys psal že mu to nejde
o 05.07.2012, 21:46 | Pekys
jj, videa i mp3 jsou ve složce data. možná je něco blbě u mě, ať to vyzkouší ještě někdo jinej.

já bohuzel powerpoint s videama nikdy nedělal, tak nevím v čem by mohl být u mě problém.
o 05.07.2012, 21:49 | Pekys | Upraveno: 2012-07-05 21:51:40
tak je možný že chyba bude u mě, i když to otevřu v powerpointu, tak videa se nepřehrajou, a píše to chybu, že windows media player zjistil chybu při přehrávání souboru.

ze složky data mi to přehrát v WMP jde.

edit: když tam to video vložím já (zkoušel jsem počítadlo 60s), tak mi to v ppt přehrát jde.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.322 sekund.