Navštíveno 7845x

Mám v komoře asi 120 dílů dráhy (74 i 90mm), velké trafo FZ1 i ovladače dám nějak dohromady, ale autíčka už stojí za ..... nemáte někdo doma nějaký části k této autodráze nebo ještě líp, není tady nějaký nadšenec co jí stále používá a tudíž ví kde ještě nakupovat? mantinely, náhradní díly autíček ... 603 579 928

23.10.2012, 17:07 |
schwaboid | Upraveno: 2012-10-23 17:09:40
Já potřebuju nějaký obchod, historii znám. Už jsem jeden našel mají tam podvozky na ty starý autíčka hřídelky a pastorky (objednáno), ale rád bych se předzásobil, než to úplně zmizí. Nebo vědět co z nového pasuje na staré. Pneu, disky, plastové kola na hnací hřídeli apod. A to už třeba někdo vyzkoumal.
Jak koukám na tu fotku tak bych měl mít u babičky nějaký díly dráhy. Ale nevím šířku.

23.10.2012, 18:41 |
schwaboid | Upraveno: 2012-10-23 18:42:49
Jenže to jsou už věci na ty novější, favority a pak na ty novodobé za raketu. Já mám původní ITES, 35 let starej .... a něco je shodného s favoritama, ale nevím co. A objednat něco a pak zjistit, že je mi to k prdu nechci. Pár věcí jsem si objednal odsud: eshop.ceska-hracka.cz
schwaboid: no prave v tom odkazu co sem daval Honza2.016v koupis to co potrebujes :-) Faro zkoupilo veskery veci od Itesu.... takze auticka, mantinely, dily drahy atd jsou shodny... taky jsem od nich uz par veci bral ;-)
Faro je pokračování Itesu. Jediné jsou rozdílné rozteče. Ty starší jsou užší a mají jiný vzorek silnice. nicméně jsou přechodové kusy takže všechno je použitelné :) Mam doma taky hromadu autodráh
OK, takže mě nové úchyty a nové mantinely budou pasovat na staré díly dráhy? Paráda. Nové motorky pasují do starých podvozků? Super. Nová kolečka sedí na staré hřídelky? Skvělé ... Teda pokud to tak je
ano dráhu postavíš bez problémů s novýma i starýma dílama. Co se týče podvozků - díly seženeš bez obtíží dokonce jsem nedavno zahlednul i díly na ty uplně stařičké autíčka itesácké. Takže ano - celkem pohoda a stále super zábava.
je to presne jak pise Only_One... jen tedy, ze novejsi drahy od Itesu uz byly 90... ty stary jeste 74 ;-) v nicem jinym rozdil neni, zbytek zachovan :-)
jojo a mezi těma roztečema jsou redukce :) takže to jde zkombinovat
Jen faro už nevyrábí ty úzké gumy na staré disky, tak jsem minulej rok musel objednat ty formulácký široký, ale není to ku škodě. Jinak co se týče autodrah, tak aukro.cz nebo starehracky.cz
Jsou tam nadšenci, kteří je koupí, opraví a pošlou dál.
Já se tak minulej rok postaral o autodráhu dětem. Jelikož jsem měl dvě své starší, tak jsem koupil ještě jednu, nakoupil ještě sólo autíčka a už to frčelo. Vždycky jsem chtěl mít dráhu přes celej pokojíček :-)

24.10.2012, 08:32 |
MiniMike | Upraveno: 2012-10-24 08:32:35
Lucni.konik: udelal jsem to stejne, jen sem se jeste nedostal k tomu to slozit :-) mel jsem 90, dostal jsem 74 a jeste jednu koupil :-) tak snad to da pres celej pokoj :)))
Já měl klopenou osmičku a dopravní...... to tomu jsem jim koupil klopenej ovál.......no dá to slušnej okruh spolu s klopenýma zatáčkama a křižovatkama to generuje spousty srandy :-)))))
stáhnui si editor tratí FARO tam si múžeš krásně udělat vlastní dráhu z dílů a vše chno přesně pásne :-)
[ Link ]