Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > VAG + čidlo chladící kapaliny

o Navštíveno 1446x o
o 11.02.2013, 19:08 | zipp | Upraveno: 2013-02-11 19:10:14
Poradí prosím někdo, jak VAGem zkontrolovat čidlo chladící kapaliny?

Nemohl by mi prosím případně někdo zjistit, jaký tam patří? V AutoKelly jich mají hromadu a já nevím který

Audi A4 Avant 1.8T Quattro AEB, r.v.: 6/1996

o 11.02.2013, 22:56 | haskyvr6
Nevim jestli to jde zkontrolovat VAGem, jestli mas problem s tim, ze ti ted v zime hlasi zkontrolovat hladinu chladici kapaliny tak jen v nadobce prihni tu vidlicku bliz k sobe. Cidlo tam je jen na hladinu pokud se nemylim, ne? U me se to tak vyresilo. Co mas konkretne za problem?
o 12.02.2013, 08:20 | zipp
teď v zimě to nejde nastartovat. Jakmile na auto zasvítí sluníčko, naskočí a celej den jezdí bez problémů. Akorát jak to přes noc promrzne, tak to ráno nechce naskočit
o 12.02.2013, 08:21 | zipp
btw: zapomněl jsem napsat čídlo teploty chladící kapaliny, pardon
o 12.02.2013, 08:30 | Wasp
zkus to čidlo odpojit, pak by měl startovat jako v mrazech.
o 12.02.2013, 10:17 | zipp
zkoušel jsem odpojit a žádná změna
o 12.02.2013, 12:38 | haskyvr6
Ja nevim jak je to u benzinu, u nafty myslim ze neni jen jedno cidlo, ale pokud dobre chapu a mas VAG, vygoogli si jak to tim VAGem zkontrolujes, nekde tam je nejaky blok hodnot a tam to poznas jake dava udaje o teplote. Nebo si proste zajed za nejakym VAGdoktorem ktery vi kde co najde, zkontrolujte to a budes vedet hned.
o 12.02.2013, 13:17 | zipp
jj, celkem jsem od včera pokročil ve shánění informací

po práci to napíchnu na vag a uvidíme
o 13.02.2013, 09:26 | zipp
tak asi vyřešeno. Čidla byly ok.

Když jsem fénem nahřál zapalovací modul, tak auto naskočilo na první brnk. Když jsem ho ochladil mrazícím sprejem, zase to nestartovalo. Znovu fén a auto zase naskočilo krásně...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3829 sekund.