Navštíveno 10421x

03.06.2013, 09:27 |
PK Ahoj, prosím vás, nebydlí někdo v těchto končinách? Potřeboval bych tam prohlídnout jedno auto, abych věděl, jestli má vůbec cenu tam jezdit. Mám to 400 km, tak ať nejedu zbytečně...
Auto stojí v bazaru Omega car, máte někdo zkušenost?
Jedná se o Nissan Almera 1.5i LPG, viz
[ Link ] Jak je na tom vůbec tohle auto se spolehlivostí apod?
Předem díky, odměna za čas a námahu možná - buď finanční, nebo tekutá :)

03.06.2013, 21:02 |
motyc mám to 30 km, jestli ti to bude stačit za 10-14 dnů, tak s tím nemám problém.

04.06.2013, 16:24 |
PK Zatím na to nějak nespěchám. Chvíli ho tam na prodej maj, tak snad vydrží. Čím dřív, tak tím samozřejmě líp. Díky za ochotu:)
Pokud ve ctvrtek vypadnu vcas z prace a nezapomenu tak se ti tam stavim,jinak az v utery dopo.
Kdyztak mi hod do mailu co vsechno chces omrknout. Vranu poznam,ale automechanik nejsem.

05.06.2013, 14:55 |
PK Batman: Máš to tam
Motyc: díky za ochotu.

05.06.2013, 17:42 |
motyc Ok v poho, kdyby něco stačí říct.
Ahoj, je tu nějaká dobrá duše ze Zlínska, která by mi mrkla na jedno auto? Jedná se o jiný bazar než je v nadpisu. Klidně něco přispěju.:) Díky:)

18.12.2017, 19:05 |
motyc O co se jedná? Jsem teď na tom blbě s časem, ale třeba bych jel zrovna okolo :)
motyc: Napsal jsem ti na email:)
Tak motyc to má celkem daleko. Je tu někdo blíže k Napajedlům?:)

22.12.2017, 22:32 |
ps Z napajedel nic neber a z otrokovic už vůbec ;-), dobrá rada nad zlato, co ti ušetří spoustu peněz.
Ja tam v tom bazaru pred nejakou dobou byl a nemel jsem z toho teda pocit, ze bych se tam jeste nekdy chtel jit podivat znovu :))
Ghofig: Ty víš, jaký myslím bazar?:)
ps: To si mě moc nepotěšil:D
Zrejme je rec o autocar Tichy,kterej byl pred lety celej vytunelovanej. Kdysik jsem se tam nekomu z AHC byl divat na auto i s projizdkou a za sahodlouhy email jsem nedostal ani dekuju,takze na to od te doby prdim :-)
Pepino napiš mail ho a kde, ale bohužel až po Novém roce, klidně 2. ...dřív to nestíhám... v Napajedlech jsem každý den...
Pepino: vybavil jsem si teda jako prvni autobazar hned za Napajedlama ve Spytihnevi, ale myslim, ze tam ta oblast okolo je cela takova nejaka divna. Zlinska/Otrokovicka Acka, to je taky pripad sam pro sebe :)
BATMAN: Jj, je to tenhle bazar:) A auto bylo tenkrát dobrý?:) Jinak to je škodä, já bych přispěl nějakou korunou:)
z0diaC: Možná se tam dostanu mezi svátkama, kdyby ne, tak se ozvu:)
Ghofig: Jak bylo řečeno, jedná se o Autocar Tichý:) Jinak máš pravdu, Ačka je opravdu případ sám pro sebe.