Navštíveno 3046x

Nevíte kde dělají slušně geometrii v Praze a kam se dá najet bez problémů se sníženým autem?
Diky
Vulkán Pneu Šeberov, Pneu Novák Nusle...
ja se se vsema pekacema vzdycky vyhrabu k mrackovi :) naposledy tam mel Fko, a taky se tam dostalo :) mracek nema v praze konkurenci

14.10.2013, 21:51 |
Meda Nevim jak moc v Praze to potrebujes, ja mam vybornou zkusenost na kolinske, STK Trilobit, cca 15km z Cerneho mostu, nikam jinam uz nejezdim, jelikoz se to nikomu moc za 700,- delat nechce, ale hlavne mi nikde jinde nedavaji zavazi do auta, coz je u zadokolky docela podstatne..

14.10.2013, 21:59 |
macek Ja jezdim Pneu Vulkan a spokojenost
2 Meda: Vulkán aj Novák dávajú tiež závažie, u Nováka mi dokonca ešte "dorovnali" hodnoty podľa mojej váhy na vodičovom sedadle :-)
Vulkan ne. Naposled mi tam poskrabali auto a pan majitel se zachoval jako ultra kokot. Na zbytek kouknu. Diky.

14.10.2013, 22:20 |
Meda Ve Vulkanu jsem tedy nikdy nebyl, u Novaka, tedy ta jejich pobocka prestehovana z Oldrisky do Nad vinnym potokem kam jsem jezdil jeden cas hodne pro gumy a ty kluci jsou v pohode, ale za 900,- geoska bez zavazi mi prijde dost :/

14.10.2013, 22:21 |
Meda Pak jsem jeste byl na Kolbence, nazev servisu uz si nepamatuju a tam mi pan mechanik tvrdil, ze se do aut zavazi nedava, ze ani zadne nema, takze to tak proste neni :)
Naposled mi delali v ATU na chodove
ATU Chodov, jako kralik... megaspokojenost, nova geoska, dnes bude mit cca rok-dva stari, Eagle...

14.10.2013, 23:29 |
macek No tak ATU urcite neeee nevim jak vam panove ale me rekli 2000kc
Ja mam za to ze 750,- s dph a dokladem
Ja platil nejakejch 1200 tusim.
Po serizeni v ATU bylo auto jak vymeneny, predchozi geoska nekde v Brne uplne v prdeli, auto bylo vylozene nebezpecny. A to jsem od nich mel protokol, ze je vse OK.
Pokud chce nekdo resit penize, tak to mu neporadim...

15.10.2013, 10:41 |
Q Barumka na Strakonické :-)
Jak to mají řešené ATU, mám to na Chodov kousek. Mám ho v podstatě za barákem. Tedy nájezdové plošiny a nebo zabudované v podlaze? Netušíte?
Najezd
V ATU je jedno z mala mist kde zvednou placaty auta :-)
Mam tam zitra zavolat? :-)
Na s2k?
To snad zvládnu :D ale dík.
Ellium Cars Horni Pocernice...
Teď jsem byl u Mráčka, hráli si se zatuhlýma spojovačkama 2hod, ale klaplo to, 8kil za 3D geo bez keců o snížení, nedostanu tam to či ono a pod je v pohodě, minulý trotl to nastavil na V8 hodnoty (jiná přední náprava=nastavil 1st sbihavost, takže tupé řízení), teď je to cajk :-)